0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onu PC'ye bağlayıp direk kayıt yapan program olması lazım Pc'de. Olmaz ise bunu yapan profesyonel yerler vardır arkadaşların bildiği, Videocular gibi.
Umut abi ses kartına dışardan line girişi varsa,Hi-fi aletinde uygun bir ses çıkışı varsa bir program yükleyerek bu işi evde yapabilirsin.Hatta bu işi bir fincan filtre kahve karşılığında yapabilirim yapmaya çalışırım.Elimdeki müzik programlarını yükler kayıt yaparız.Sonuca ister Audio ister MP3 olarak ulaşabilirsin.Bir telefon kadar yakınım sana
Olurmu öyle şey ya, bir Cd en fazla 10 Tl. olsun. Sonuçta o cihazı Pc.'ye bağlayıp kaydı Pc'ye atıyor. Gerisi kolay zaten. Pc.'de bunun için giriş olması lazım, bir ara kabloya bakar bence iş Umut. Ben mesela kablo aldım, telefonu televizyona bağlıyorum ve telefondaki tüm fotoğrafları, videoları vs. televizyon ekranında izliyorum.
Milleti sömürüyorlar sanırım eski aile anıları diye....
Kesinlikle, lükse girmiş bu iş. Şirket yaptırmıyor mu Umut? Şaka bir yana hoparlör çıkışından da bağlantı yapılabilir bir şekilde.
Grundig bu, mutlaka koymuştur. Bugünkü tipte olmasa da farklı tipte , eskiden bizde sık 5li denilen yuvarlak ( aslında DIN ... ) veya farklı tür bir line çıkış/giriş konnektörü vardır , siz o konnektörlerin resmini ve varsa yanında yazan yazıları çekip siteye bir koyun bakalım, muhtemelen onlardan biridir.