0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli yorumlarınız beklerim barış bey bu teknoloji hayata geçirilemez şuan için çünkü petrol olayı ortadan kalkar dünya ekonomisi alt üst olabilir.bilgisayarınızdan youtube ye girseniz izleyebilisiniz anti garav helikopter yazın çıkıyor zaten. saygılar
Bu 2007 Elegant Vsc MMT Auriste vsc nasıl kapatılıyor çok can sıkıyor en ufak bir şeyde dit dit ötüyor zevkiyle kullanıma izin vermiyor
Kayan bir araba resmi olan düğme var.Ona basıp devre dışı bırakabilirsiniz de merak ettim şimdi VSC'yi devreye sokacak nasıl bir sürüş stiliniz var?
vallahihi öyle bir düğme mevcut değil Stilden daha çok gençlik ateşi diyebiliriz Aracın sınırlarını zorlamak ve kontrolün bende olduğunu hissetmek için sadece
Demek ki benim bildiğim gibi değilmiş Mesele sınırları zorlamaksa eyvallah.... Mesela Crafter'da bulunan ESP beni hiç rahatsız etmiyor.Bazen pratik yapıyorum ama banamısın demiyor.Aracı aldım alalı bir kez devreye girdi ESP.O kadar.
163 Hp güce sahip olan Crafter var bende.Bir gece 103 km/h giderken bahçenin birinden köpek çıktı önüme.Sert bir fren ve haliyle içgüdüsel olarak hayvandan kaçış...O an ESP olmasaydı aşağıdaki bahçelerden birine kesin uçardık.O gece altımda Transit ya da Ducato gibi bir araç olsaydı sonumuz hiçte iyi olmazdı.Yaşasın ESP... Passat'ta iki kere devreye girdi ama pekte önemsiz bir zamandı.Karlı yolda 20 km/h ile kavşaktan dönerken devreye girmişti...
Öncelikle video montaj mı acaba. Çünkü ABD deki ufo olayını hepimiz duyduk ama her videonun bir süre sonra yalan olduğu ortaya çıktı. Gerçekse öyle tartışmak lazım bence.
Bu ESP bizim Yaris'lerde yok. Geçen gün yokuş yukarı dik bir viraja yerlerin de ıslak olduğu bir zamanda aşırı hızda girdim. Büyük çekmece'de e5'ten yukarı çıkan dik rampayı bilen orayı hatırlar, ağır vasıtaların yolu sağ tarafa ayrıldıktan sonra yukarı devam ederken keskin bir viraj var, yokuş yukarı çıkarken boş yolda 90'la gidiyorum, benim minik Yaris için o yokuşu 90'la çıkabilmek çok zor, ilk kez bu kadar hızlı çıkıyorum diye sevinirken aniden dik viraj önüme çıktı, yavaşlamak için hafif fren yaptım ama arabanın arkası kaymaya başladı, yolda tam bir tur attım, durduğumda yolun sağ tarafında ama tam ters istikamette durmuştum. Bir tek ABS devreye girdi. Belki fren yapmak yerine gaza bassam toparlayabilirdi ama o panikle fren yaptım. İyi ki yol boştu, arkadan gelen çok uzaktaydı da biri gelip çarpmadı. Dikkatlice dönüp yola devam ettim ama bir daha o yokuşu çıkarken en sağdan 50 ile giderim.
Barış bey, bilimsel payşımlarınızı takdir ile karşılıyorum.
Hakan bey bende taraflı yaklaşımlarınızı takdirle karşılıyorum benim yorumlarımı silerken size yandaş olan kişilerin yorumları duruyor buda ne kadar demokratik olduğunuzu ortaya koyuyor bu çalışmalarınızdan dolayı başarılarınızı tebrik ederim. Barış bey siz videonun orjinalini buldunuz bunu film laboratuarlarında incelediniz ve yüzde yüz sahte olduğu sonucuna vardınız.BENDE BİLİMSEL ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR İLE KARŞILIYORUM.