0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar üstte paylaştığım linkleri silmem lazım yanlış paylaşım yaptım ama silemiyorum yardımcı olurmusunuz
kardeşim senin elinin altında internet gibi bir bilgi ansiklopedisi varsa ve merakın varsa bu işlere % de 100 dür .
Esp yi çalıştırma ile çalıştırmama arasında performans farkı varmı ?
auris aracta esp varmı ebd yazıyor ama
Ebd ile Esp farklı sistemlerdir ve Ebd'nin bir araçta olması Esp'nin de olduğu anlamına gelmez. Ebd virajda frenlemede ön ve arka tekerleklerin yanında sağ ve sol olarak da fren gücünü ayarlayarak aracın dışarı savrulmasını önler. Yani elektronik fren gücü dağıtıcısıdır Ebd.
barış bey konuya ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim ama anti-grav teknojisi uygulanmış bir helikopter asla %99 fotomontaj olamaz o videonun tamamını bulamadım bulursam paylaşırım aşağıda o helikopteri izleyen insanlar var bu teknoloji o otobüse uygulansa veya otomobillere uygulansa onlarda uçar bizim insanlarımız nedendir bilmem bu konuları araştırmak varken uydurmadır sahtedir fotomontajdır şöyledir böyledir diyorlar konuya ön yargılı yaklaşıyorlar neden hayalet uçak sadece abd de var bunu kimse araştırmıyor s4 bölgesini 51.bölgeyi orada dünya dışı teknolojilerin geliştirildiğini kimse merak etmiyor... ANTI-GRAVITY HELICOPTERS vs. Frame rate illusion
değerli yorumlarınız beklerim barış bey bu teknoloji hayata geçirilemez şuan için çünkü petrol olayı ortadan kalkar dünya ekonomisi alt üst olabilir.bilgisayarınızdan youtube ye girseniz izleyebilisiniz anti garav helikopter yazın çıkıyor zaten. saygılar
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 16, 2011, 14:26:25HIND UFO 2 Original
Benim arabam verso. Bu araçta TRC ile aynı şey mi? Farklı yanları var mı?