0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Abi.Motor ön kulak takozu 2 yılda bir çatlıyor.Yan sanayiiler böyle.Serviste 155 tl fiyat çekiyorlar.Aşağıdaki linkte sıradışı bir uygulama yapmışlar.Sen ne dersin?http://nissan-almera.tr.gg/MOTOR-KULA%26%23286%3BI-YAPIMI.htm
selam atilla amca size bir sorum olacak 98 xei telerleri söktüğümüzde plastik bilezik gibi beyaz parça onun ismi nedir acaba parçacıları aradım lastikçide olur diyor lastikçi parçacıda olur diyor bir türlü bulamadım ismini bilemediğim için şimdiden teşekkürler.
Atilla amca. Fotodaki hava filtresi ile orjinali arasındaki fark nedir?
burhan tekerleğin neresinde? ben anlıyamadım.Mesaj Birleştirildi: Ocak 29, 2014, 20:35:29 ,
arka tekeri sökünce kampananın kapağını çıkartmak için beyaz bilezik gibi parça göbekte takılı.onu çıkartmadan kampana kapaği çıkmıyor.
Atilla amca ve diğer efsaneciler. Bugün benim efsanenin hava filtresini temizledim ve karbiratörü temizledim. Bujileri değiştirdim. Hava filtresi içler acısıydı. Araç fazla yakması normal çünkü çok kirliydi.
Hava filtresini değiştirseydiniz daha iyi olurdu sanki. Ne kadar temizlense de daha çabuk kirlenecek.
Pardon değiştirdiğimi yazmamışım. Değiştirdim tabi...
Herkese merhaba,Geçenlerde yağd değişimi için sanayiye gittiğimde 95 Model efsane kasa aracım 280 000 kmde iken Sol arka Poryalı bilya değişti, sağ taraftaki de en fazla 10000 km daha gider dedi usta. Ben de değiştirmeyelim dedim. Gerçekten sol arka lastik zor dönüyordu ama ben sürerken pek farketmemiştim. ustan değiştir dediyse değiştir, yolda kalabilirsin.