0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı ramazanlar herkese. bu sabah fark ettim direksiyonu tam sağ yapıp ilerlerken araba atlak atlak gidiyor kütür kütür ses yapıyor dış aks kafaları değişeli 10000 km olmadı 2 ay içinde. aks kafalarını urw marka almıştım. sorun ney olabilir?
Sanada hayırlı Ramazanlar Ertan,Aks kafaları takılırken poryaların freze kısımları kontrol edildimi? Porya somunu tam sıkılarak kupilyası yerine takıldı mı? URAWA aks kafası sorun yaşatmaz başka türlü, bir işçişilik hatası olmalı ?
230bin km'de sattığım 1.6GLİ aracımda 1gram yağ eksiltme yoktu. Kullanım zevki hala aklımda. Aynı kasayı toyota günümüz teknolojisi ve güvenlik donanımı eklenmiş olarak piyasaya sunsa peynir ekmek gibi satılır. İlk alanlardan biride ben olurdum.
merhaba arkadaşlar sıkıntım aracımın devir göstergesinin rölantide sabit kalmayıp sürekli hareket etmesi..gaz ayarını yaptırdım bir kaç kere ama randıman alamadım..araç ilk çalıştığı zaman 1.1 seviyelerinde hareket ediyor gösterge ancak sabit kalmıyor sürekli oynuyor...araç ısınınca 0.6-.0.9 arası geziyor yine sabit kalmıyor... devir düştüğü zaman değişik sesler geliyor... frene basınca devir düşmesi gerekirken devir yükseliyor bir çözüm bulamadım ne yapmam lazım ? yardım lütfen iyi akşamlar.
akünün eksi(şase) ucunu söküp on dakika bekle büyük ihtimalle düzelir.
Merhaba Atilla amca nasılsınız?Sizin yaşlarda olan bababa yaklaşık 15 yıl gecikmeli de olsa efsane kasa Corolla aldık. 98 Gli Special Otomatik 191.000 km. Kliması ve yakıtı dışında tam tahmin ettiğimiz gibi bir araç, ve ünvanını da ne denli haklı olarak hakettiğini de şimdi daha iyi anlıyoruz.Geçenlerde bir haftalık tatil için yanına gittiğimde elimden geldiği kadar temizlik ve bakımını yaptım.Hava filtesini değiştirdim kum dolmuştu kutunun içine, diğerleri yeni değişmişti(yağlar balatalar vs.) gaz kelebeğinin iç tarafı yağlanmıştı onu temizledim, rölantisi ve sesi düzeldi biraz ve gaz tepkileri hassaslaştı, dış aksamında birkaç ufak aksaklıkları da giderdim. Bir konuda takıldım sizden yardım almak isterim, frenler bana çok dipte alıyormuş hissi verdi, yada kullandığım yeni araçlarda biraz daha hassas ondan böyle düşünüyor olabilirim. tam dibe kadar sert basmayınca durmuyor, bu normal midir benim beklentilerim mi fazla yorumunuzu merak ediyor teşekkür ediyorum.
atilla amca benim efsanenin ön tampon yan sanayi galiba ön farlar ile tampon arasında biraz boşluk var tam oturmamış ve hiç hoşuma gitmiyor nasıl yaptırablirim tamponu değiştirmekmi lazım
banada yardımcı olablırmısınız ? 96 gli arabam var hız km saati kendi kendine marsı cevrınce yukseliyor bazen giderkende aynısını yapıyo neden yapar ?
ama motor ısınınca yapmıyo motor soukken yapıyo