0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşım bu sıkıntı benim aracımda var neler yaptın enson ve tamirci ustaların ne dedi bilgi verirmisin
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=51908.new#newarkadaşlar günaydın.bu sabah fark ettim sinyal lambalarım yanmıyor kolu sağa sola çekiyorum hiç tık yok sinyal müşürü bile çalışmıyor göstergedeki sinyal ışıkları da dahil.fakat dörtlü düğmesine basınca dörtlüler çalışıyor + arabamda alarm sistemi mevcut kapıları açınca dörtlüler de yanardı şimdi kapıları açınca sadece sağ sinyal yanıyor ve göstergede de sadece sağ sinyal uyarı lambası yanıyorkapıları kilitleyip açarken yanan dörtlüler de yanmıyor sabah sabah aptal oldum iyice yardımlarınızı bekliyorum sinyalsiz 1 km gitmek 1000 km yol gitmek gibi geldi bugün bana
Atilla ağabey merak ettiğim için soruyorum;arabada müzik sistemi var ilk defa dün yüksek seste biraz uzun süre dinledim acaba bir yerler gevşemiş olabilir mi?
Herkese slmlarsizlere bir kaç sorum olacaktım 1995 Xei toyota corolla sahibiyim atiker sıralı sistem lpg var1-aracın km 192000 de hangi motor yağını kullanmalıyım2-arac yuksek hızda (100-120) fren bastığımda direksiyon simidi ve fren pedali titriyor ve geri tepiyor3-araç cok yakıyor azalmak için ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz Şimdiden herhese teşekkurler... ii günler
gli iler biraz pahalı kalıyor.Ben alırken pek bilgim yoktu araç hakkında sadece alım satımının kolay olduğunu bildiğim için tercih etmiştim ama şimdi keşke biraz daha fazla verip 1.3 xe yerine 1.6 gli alsaydım diyorum.çok rahat konforlu bir araç kullanımı çok zevkli baya alıştım bakalım.
Gökhan bey benim aracım da 1.3 XE çok memnunum. Şehir içinde 1.6 yı ne yapacaksınız, 1.3 en ideali. 1.6 nın konforuna sözümüz yok. Ancak vergisi, muayenesi başta diğer masraflarını da düşünmek gerekir. Uzun yolda ise gideceğimiz yere yarı saat geç gideriz olur biter.
merhaba arkdaşlar sonax motor temizleyici aldım ürünü kullanırken motorda kapatmam gereken yerler hangileridir acil yardımlarınızı bekliyorum aracım 1.3xe karbüratörlü
Merhaba arkadaşlar. 96 model gli bir aracım var. İsmini tam bilemiyorum tarif etmeye çalışacağım. Klima ya da kaloriferi açınca havanın geldiği biri en solda biri en sağda ikisi ortada havalandırma delikleri var. Ve buradan gelen havayı aşağı-yukarı, sağa-sola çevirmemizi sağlayan plastik aparatlar var. Onların tanesine 30 lira fiyat biçti bir servis. Bana çok pahalı geldi. Normal midir?
merhaba arkadaşlar. 95 model 1,3 xe corollam var. yağ akıtma problemim vardı. atilla ağabeyin önerisi üzerine mobil 10 60 yağ aldım. yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. sonuçlarını açıklıyorum;1-aracın motor sesi fark edilebilir ölçüde azaldı2-araç eskisine göre daha bir güçlendi,3-yağ akıtma problemi %60 azaldı, ancak çözülmedi. 4 litresi 50 liradan mobil 10/40 mı 4 litresi 100 liradan 10/60 mı? seçim sizin. ancak yağ eksilte azaldı, kesilmedi. ilgilenenlere duyurulur