0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atilla abi p valfi derken limütörmü acaba
Araba eskidikçe daha çok yakıyor
atilla abi 1 sene önce limütöre servisde bakılmıştı özeliklede onda yoğunlaşmışlardı ama bir sorun göremediler şu andaki frenler eskisine nazaran baya bir fark etti ama bakalım ilerleyen zamanlarda ne gösterir
atilla abi araç şu anda 161 binde 140 binde ön ve arka fren balatası ve ön disk tornalanmıştı servisde balataları yetkili servisde takmışlardı ama takıldığı ilk günden beri devamlı ses geliyordu balatalardan hiç memnun değildim hele yazın daha çok ötüyordu şimdi servisin taktığı balatalar hiç yıpranmamış gibi dedi takan usta çok sert balata bunlar dedi işin ilginç tarafı balatalarda marka falan yoktu trw balatalar biraz daha yumuşak oluyormuş şimdilik memnun kaldım ama ilerleyen zamanlarda ne gösterir atilla abi bilgin ve ilgin için sonsuz teşekkürler okuyup cevap yazan arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim
arkadaşlar hafta sonu aks kafalarını değiştirttim. değiştirmeden önce dönüşlerde acayip ses yapıyordu o ses kesildi fakat 90 la giderken gaza yüklendiğim zaman arabanın ön tarafı baya bir sallanıyor gazı kesince sarsıntı kesiliyor. bu neden olabilir rot ayarından olabilirmi acaba yoksa bozuk aks kafasıyla bir müddet kullandığım için başka yerlerdenmi patlak verdi.? bu arada 25.03.2013 tarihinde muayeneye gideceğim bildiğiniz püf noktaları varsa beklerim.
ertan senin bu arabayı bir düzeltemedin gitti sürekli bişeyler çıkıyor kilometreside azdı bildiğim kadarıyla sanki hayret
merhaba arkadaşlar. 1.3 XL corolla aracım 5000 kmde 1.5litre yağ (10w-40) eksiltmiş. bir ara bir ustanın tavsiyesiyle 20w-50 yağ koymuştuk eksiltmiyordu ama sonra baktım olması gereken yağ 10w-40 idi. ve onu koyduk şimdi bu durum var sizce neden olabilir ??
araç 2e engine corolla 1.3 içindir kitaptan okuyun sanayicilere deger sorun iyi diyenlere inanmayın arkadaslar....