0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atilla abi bu değerli bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim her yazdığını okuyorum senin sayende bu ae101 kasalarla ilgili çok bilgi edindim allah seni başımızdan eksik etmesin
ae92 kasanın kitabında buldum abicim resimde ustanın bahsettiği gibi birşey bulamadım ama tedarik oluyo mudur_? tıkırtı burcunu birkaç hafta önce bende aldım 20 tl dediler kremier burcunuda değiştirdik çok azaldı ses ama hala var şimdi gelen ses direksiyon milinden ve kutudan geliyor gibi
abim bana dökümanını nereden bulacağıma dair bir yol gösterebilir misin_? ayar civatalarının tork değerleri ve boşlukları shim ayarından bahsediyo bunda yüksek ihtimalle onda da vardırkitabını bir ele geçirsem okuyacam da benzeterek ilişki kurmaya çalışıyom... abim kusura bakma valla başınıda ağrıttım ama kitabı konusunda yardımcıda olursan süper olucak abi sanayide kara düzen ayar yapıyolar bende yeterli ekipman var ama döküman olmayınca eksik oluyo kendim yapamıyom yardımını bekliyorum abicim... yardımlarn için teşekkür ederim....
abicim siteni çok beğendim istersen bendeki dökümanları gönderebilirim.... siteyede koyabilirsin....
abim dosyalar gereksizlerle birlikte bu ama ben karar vermiyim gereksiz olduguna sen benden daha iyi bilirsin nasıl göndereceğime dair bir fikrin varmı abicim_?
abicim boyutları büyük olduğu için 25mb üzeri dosyaları gmail almıyor istersen özelden adresini ver bende dvd ye çekip göndereyim...