0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam benim sorum olacaktı şeffaf far şeffaf sinyal nerde bulabilirim bunlar oarça parça halindemi far sinyal yoksa ayrı parçalarmıdır
Merhaba,Aracımın sağ ve sol aks körükleri 1 -2 sene içerisinde çatlayıp yırtılıyor.Bu normal mi?[attach=1]
merhabalar,Orjinal parça olmadığı ve bakımı düzenli olarak yapılmadığı için yırtılıyor, ayriyeten yanlış park konumu yine bu parçalanmayı tetikler park halinde direksiyonu sağa veya sola çevrili konumda bırakmak hem körükleri hemde hidrolik direksiyon keçelerinin erken yıpranmasına sebebiyet verir ve çalışma anında direksiyon pompasının anlık zorlamasına neden olur,park ederken direksiyonu düz konumda bırakın parçayı da form üyemiz ufuk sönmez beyden orjinal veya kaliteli japon malı ürün olarak alabilirsiniz aynı zamanda montaj yapılırken aks için uygun gres ile doldurunuz bazı ürünler faydadan çok zarar verebiliyor.
Arkadaşlar, 2013 yılında taktırdığım 2 numara cam filmi güneşin etkisiyle rengi gitti ve hiçbir faydası olmuyor.Yenisini taktırmayı düşünüyorum. Yan camlar üzerindeki eski film sökülmeden yenisini taktırmak mantıklı mı, yoksa söküp taktırmak mı daha iyi?
Arkadaşlar,Bagaj kapağının açık durmasını sağlayan sol taraftaki bu parça eğildi. Düzelttim, ancak yine de eğiliyor. Bu konu hakkında tavsiyelerinizi öğrenmek isterim.