0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Hilmi bey ve Hakan bey.Direksiyon kutusu ve aks körüklerini yaptırdıktan sonra rot balans yapıldı kısa süre önce. Yeni kışlık lastik taktım. Sıcak diskleri sudan korumak nedir tam anlamadım Hakan bey. Yapmam gereken birşey var mı? Düşük hızlarda değilde yüksek hızda titreme var özellikle 100 ve üzerinde.
selam arkadaslar toyota corolla 1.6 xli enjeksiyonlu yakıtı nasıl olmalı arabada brc marka lpg var arabanın bakımlarını yaptırdım (sboplar,baskı ,yag, hava,filtreler degisti ) yakıt 20.tl lpg ile 60 km yapiyor sehir ici lpg 2.75 lt fiyatı tabiki benzini saymıyorum2 defa ayar yaptırdım ama hic etkilemed bu normalmi normal degilse ne yapmak gerek
Eksilmeyi neye göre tespit ediyorsunuz?Sıcak bir noktaya, az damlama varsa, buharlaşma nedeni ile tespit güçleşir.
Arkadaşlar, bakım için gidenler var mı? Fikirlerini öğrenmek istiyorum.https://www.toyota.com.tr/current-offers/toyota-sahipleri-yaza-bakimli-girmeli.json?WT.ac=/current-offers/toyota-sahipleri-yaza-bakimli-girmeli.json
Herkes Efsaneleri sattı herhalde. Hiç sesseda yok bizim burada. Yada Maşallah hiç sorun yok araçlarda diyelim mi??
Ben sattım 😊 yaşı ve geçmiş kullanımı sebebiyle yıpranmış olan aracımı, üzerinede bakım maliyetleri eklenince mecburen sattım. Şimdilik megane 2 dynamique modeliyle yollardayım.
Merhabalar. Ben de yeni 1.3 xe aldım. 97 model. Direksiyonu özellikle dönüşlerde bayağı bir sert geldi bana. Neden olabilir? Normalmi?
Arkadaşlar,Bridgestone Lastik bayiinde DAYTON marka kış lastiği var.Bridgestone yan üretimi.2017 model DAYTON marka kış lastiği 135.-TL; takma+balans ayarı ve nitrojen gazı basımı içerisinde.DAYTON marka lastiği kullanan var mı?