0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba,arkadaşlarhttps://turkiye.toyota.com.tr/eski-dostlar/corolla_93-99.htmlbu linkteki fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? ayrıca ücretsiz check-up yapılacakmış.https://turkiye.toyota.com.tr/eski-dostlar/ucretsiz-check-up.htmlgörüş ve önerilerini yazarsanız memnun olurum.
Murat hocam bu kampanya bayadir mevcut ucretsiz check up yaptirdim alj cekmekoyde ama pek memnun kalmadim acikcasi ucretsiz diye adam gibi bakmiyorlar araca. Ornegin benim fren diskleri yamuktu onu bile farketmediler o kadar diyeyim sana bulunan arizaya sadece z rot larin defismesi gerektigini yazmis ancak onlari da daha onceden yenilemistim. Bir tek viraj demir lastiklerinin eskidigini yazmislar dogru olarak aracimin bir sonraki bakiminda onlari da degistirttim. Velhasılkelam bakan ustalar goz ucuyla bakiyorlar Benim kendi ustam bile daha cok arizali , eskimis parca tespit etti SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğuz bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Özellikle check-up için gitmeyi düşünüyordum. Yeniden değerlendireyim.İyi ki bu site var, siz varsınız....
Merhaba,1998 ae101 satıp 2003 model rav4 almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum iki aracı kıyaslarsak?Atilla abi senin tecrüben daha çoktur bu konuda.ikiside orijinal değişensiz manuel vites Corolla 156 bin rav4 3 Kapı 98 binde.
Herkese merhaba;Bujilerle ilgili bir yazı okudum.Şimdiye kadar her yağ değişiminde (10.000 km) bujileri de değiştiriyordum. Ancak hiç markasına bakmadım. Toyota Corolla 1.3 XE normalde hangi markayı kullanıyor?DENSO , BOSH, NGK; Normal, platinli Biraz inceledim, aralarında ciddi derecede fiyat farkı var.http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/17610-lpgli-araclarda-buji-kullanimindaki-yanlislar-ve-dogrular/Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların fikirlerini öğrenmek isterim.
Herkese merhabalar size bir şey danışmak istiyorum. Her zaman olmuyor ama Arabamla genellikle sağa dönüşlerde 2. Yada 3. Viteste hızlanmakta iken yani hem dönüş hemde gaza basıyorken sol taraftan ufak bi "tık tık tık" şeklinde bi ses gelip kesiliyor bir türlü bulamadım fikri olan var mı? Bu sesi genelde araba hafif tatlı bir yokuşta ise yapıyor yokuş aşağıya falansa böyle bir ses söz konusu değil. Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufukcuğum senin koyduğun yağ sanıyorum 90 numara kesinlikle yanlış senkromeçleri bozarsın. mobil, castrol, eneos markalarından birinin 75w90 yağını kullan.
atilla abi şanzımanın yağını Mobil 1 SHC 75W-90, API /GL-4/GL-5 dişli yağı ile değiştirdim pek bi fark olmadı gibi ama ya yokuş yukarı vites küçültürken canımı sıkıyor sanki komple dağıtacam sanıyorm artık vitesleri korkarak atmaya başladım
Çok güzel yağ koymuşsun birkaç gün sonra dahada rahatlar, yalnız sanki senin debriyaj tam ayırmıyor ustana kontrol ettir.
Abi bende ondan şüpeliym bu araçlarda debriyaj hidrolik heralde firen hidrolik deposunun yanında küçük bir depo var dot 3 yağ kullanıyor çıkışı şanzımana gidiyor yağı biraz eksik max çizgisinden 2 cm aşagıda acaba diyorum yağ eksik olduğundan debriyaj tam ayırmama yaparmı ama diğer viteslerde mesela 1 4 5 bunlarda hiç bişey yok abi yardımların için çok teşekkürler tekrar
Herkese merhabalar arabamda ilk aldığım günden beri ön takımdan gelen bir gacurdama sesi vardı viraj demiri lastiklerden dolayi olduğunu söylemişti aldığım kişi. Genelde kasislerde yapıyor bariz lastik sesi. Şimdilerde araç soğuk iken çok yapıyor bu gacurdama sesini kasislerde ani frenlerde falan biraz yol aldıktan sonra düzene giriyor gibi ama tamamen gitmiyor. Ben amortisör kafalarındaki lastik takozlardan şüphelendim siz ne düşünüyorsunuz araba öne doğru yığıldı mı yada kasislerde ses yapıyor lastik olduğundan dolayı önemsemedim ama içerde hiç hoş bi ses olmuyor. Çözümü nedir? Yan sanayi takoz olduğunu söylemişti alırken Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AE101 satanlar sonradan bir pişmanlık yaşıyor ama RAV4 de fena durmuyor sizin araba da çok iyi durumda gerçi hem model yükseltmek hem de farklı bir araba sürme deneyimi yaşarsınız biraz da altı yüksek bi araba sürmüş olursunuz... Hayırlısı olsun.