0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba ben hakan ucuz bir sw almak için araştırma yapıyoruma bazıları motoru açılınca toyota lar birdaha hayır gelmez diyenler oldu sizlerin değerlendirmelerinizi alabilirmiyim teşekkürler
ae101'lerde polen filtresi yoktur..
bence atiker yeter.bende 4 yıldır var.
atilla abi ,bugun 2den3e 3den2ye durgun halden 1 e takarken vitesler dişli geçiyor diye ustaya söyledim, sanzumana 75w90 yağ sordum çok pahalı 80w90 var bak buda olur falan dedi, sorum şu bu iki yağ arasında çok fark var mıdır, yağ değiştirsem bu kemikli geçişler düzelir mi sence?
Bu da olur diye şanzıman yağı seçilmez, sizin aracınız için API GL5 standardını karşılayan tam sentetik 75W/90 yağ kullanılması gereklidir. Yok ben senelerdir şunu kullandım hiç bir şey olmadı diyenler değiştirdikleri aks keçelerini ve aks kafalarını unutmuş demektir.
Erenciğim kesinlikle 75w90 dan başka yağ kullanma. castrolun 75w90 yarı sentetiği ve mobilin mobilube1 shc 75w90 ful sentetiğinden birini kullan. vites geçişlerin çok farkedecek.
ufuk bey ae101 için devirdaim pompası sizde ne kadar ve fiyatı markası nedir ?
AE101 dediğinize göre sanırım aracınız 1.6 enjeksiyonlu 4A-FE motora sahip.Aracınızın Orjinal Devirdaimi 16100-19295 parça numarasına sahip ve yetkili servis fiyatı 287,84TL, bu devirdaimin bizdeki fiyatı 200TL.Aftermarket olarak tercih ederseniz AISIN marka (Made İn Japan) mevcut onun da fiyatı 100TL.Saygılar.
merhaba arkadaşlar bugün 1.3 xl karbüratörlü corolla aracım kompresyon testine girdi usta sonuc 100 cıktı motorun bakıma ihtiyacı var ama ne oldugu sökmeden bilinmez dedi. aracım yakıt konusunda gerçekten çok az yakıyor düz yolda da son surat 160ı görebiliyor ama yokuşlarda cok berbat. normal degerler ne cıkmalı? ne yapmam gerekiyor şu an ? kararsızım yardımlarınızı bekliyorum...