0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolun, Bağlantı noktalarında sorun yok sanırım. Sarkma yapmadı ve elimle tamponu salladığımda sağlam duruyor. Aynı bölgeden 2 nci yara alışı tamponun. Ben aracı aldıgımda söylemişlerdi arka soldan küçük bir hasarı var diye. Tamponda o zaman işlem görmüş. Park halinde dokunup kaçan arkadaşın bıraktıgı görüntü bu, macun kalıntıları ve sol köşede daha öncesinden ısıtılarak düzeltildiği açıkca görülüyor. Şimdi yeni tampon alsam orjinali kadar dayanıklı olurmu acaba. Malzemesi yönünden orjinalinin daha dayanıklı olacağını düşünüyorum ama bilgim fazla değil bu konuda. Yaptırmaya kalksam yapacağım maddi masraf ile yenisini alıp takma arasında ortalama 100 tl masraf farkı olur sanırım. onun içinde sağlam olanını tercih edicem ama yinede bilgi eksikliğinden tam olarak karar veremedim.
yan sanayi alarak değiştir sanıyorum orj. Pahalıdır.
Arkadaşlar cumartesi aracıma 130 bin bakım yaptıracam bujiler her 10 binde değişiyormu hava filtresi yağ filtresini değiştiricem birde 130 bin bakımda neler yapılması gerekiyor kayışları değiştirmem gerekirmi ömrü ne kadardır? (triger 100 binde değişti).Araç 1998 1.6 gli sp.Teşekkürler.
bujiler orijinal servis çıkışlı veya çok güvenilir bir yerden alındıysa 40 bin km yapar, şanzıman yağını ve fren hidroliğini değiştirmeyi unutma.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 20, 2014, 09:38:29ihtiyacın olan malzemeleri Ufuk kardeşimizden temin edebilirsin, kalite ve hesaplı olur.
Sağolasın atilla abi kayışların ömrü nedir ben aracı 116 binde aldım uzun süre değiştiğini sanmıyorum değişmesi gerekiyorsa servistenmi almam lazım yoksa bi markası varmı?
Selam aracım 1.6 gli beşinci viteste 3000 devirde düz yolda giderken km ibresi tam 100 km hızı gösteriyor sizce normalmi 130-140 göstermesi gerekmezmi motormu sağır anlamadım.
Çok doğal. İvmelenmeyi hızlandırmak için vites oranları kısa tutulmuştur.
Murat normal bir durum. senin dediğin gibi olsa 6000 devirde 260-280 km/h hız olması lazım.