0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Aracımın park lambalarını değiştirip balonlu olanlardan taktırmak istiyorum yani içinde sinyal lambası da olan model. Görüş önerileriniz nedir?
Kablo çekmesi çok sıkıntı değil de nasıl olur bir hava katar mı arabaya
Arkadaşlar merhaba 355bin km olan efsane kasa corollamın Xli yanına bir tane xei model aldım(206binde) ikiside 96 model 1.6 enjeksiyonluilk sorum motor sesi ?206 binde olan aracım motor sesi içeriye fazla almıyor 355 bindekinden 3 bin devirden sonra güzel bir horultu geliyor lakin bu sesi yeni aldığım araçtan alamıyorumbir diğer sorum da yeni aldığım (206 binde ki) araçta zil sesine benzer bir ses var.bir diğeri de206 bindeki arabamın performansı 355 bindekine göre daha az gibi geldi buji ve buji kablolarının değişme süresi gelmiş bu çekişi etkiler mi?teşekkürler.
Öncelikle iki aracinizda güzel araçlar hayırlı olsun ikinci aracinizdan motor sesi duymamaniz gayet normal yıpranma km farklılıkları zırıltı olduğunu yazmışsınız hangi devirlerde yapıyor veya iç trim sesleri olabilir bide performans diğerinde farklı olması buji ve diğer bakimlarla alakalı olabilir son olarak ilk araçta yağ yakma varmi
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Manisanın ilçesinde okul idarecisiyim. Uzun süren bir araştırma neticesinde 96 GLİ kum beji aracımı yeni aldım. 164700 km de hiç lpg takılmamış çok orjinal bir araç buldum sonunda. Foruma çok yabancıyım kullanmayı yeni öğreniyorum. Bu arada lpg tavsiyeleriniz olursa çok memnun olurum.
Arkadaşlar 1.6 xei corolla aracımın triger ve kayışlarını değiştirdim yakıt tüketiminde artış oluştu 11 litre yakan araç 13 ile 14 litre arasında gaz tüketiyor klima açık kullanıyorum. Trigerin bir rodaj süresi var mıdır? Sıkı takılmış olma ihtimali var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.[/quote ]Merhaba triyger gergin takılırsa uğultu yapar. Rodaj süresi yoktur sente ayarının düzgün yapılması gerekir bir diş atlasa sıkıntı çıkartır.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 22, 2018, 22:48:10Arkadaşlar 1.6 xei corolla aracımın triger ve kayışlarını değiştirdim yakıt tüketiminde artış oluştu 11 litre yakan araç 13 ile 14 litre arasında gaz tüketiyor klima açık kullanıyorum. Trigerin bir rodaj süresi var mıdır? Sıkı takılmış olma ihtimali var mıdır? Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.[/quote ]Merhaba triyger gergin takılırsa uğultu yapar. Rodaj süresi yoktur sente ayarının düzgün yapılması gerekir bir diş atlasa sıkıntı çıkartır.Sente ayarına baktılar bir sıkıntı yok ama klima açık olarak şehir içi kullanıyorum 100 km de 14 litre yakması normal mi sizce.Bir de klima açık kasislerden geçerken 2. vitesle devam etmek istiyorum ama araba baya boğuluyor sonra toparlıyor böyle sorunlarım yoktu sanki trigerden sonra oluştu gibi geliyor bana.
Motorun sente ayarı kaçık mı değil mi nasıl anlayabilirim?