0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey size LPG ve benzin kullanımı ile ilgili bir sorum olucak(10 bin km ayarı için geldiğimde soramadım size.Toyota cruiser a LPG montajı ile ilgilenmenizden dolayı biraz yoğundunuz)LPG den benzine benzinden LPG ye çok sık geçişlerim oluyor.Rampa çıkarken veya rampadan sonra vb sık sık yakıt geçişlerim oluyor veya soğuklarda çoğu zaman benzin sonra LPG .Bu durumun LPG - benzin ayarlarına ,aracın çekip çekmemesine,LPG montaj mekaniğine vb kısacası zararı olur mu?(geçişleri kendim içeriden yapıyorum).
Atiker marka Lpg enjektörüm sesli çalışıyor. Bakım için Atikere gittiğimde enjektörün değişmesi gerek denilmişti. Sizce bu enjektörün ömrü bitmiş midir?http://youtu.be/HloTOCNBdLEAyrıca enjektör olarak Atikerin kendi enjektöründen başka uyumlu marka var mı, hangi enjektör tavsiye edilir?
Piyasada bir çok muadil ürün var en ucuzu atikerin enjektorleri sistemin müsaade ettiği başka marka ve atiker den kaliteli bir enjektör takabilirsiniz sorun olmaz
Enjektörden çıkan ses hakkında yorumunuz var mı? Bu tip enjektör olarak hangi marka model tavsiye edersiniz?
Olmaz dert etmeyin. Neden geçiş yapıyorsunuz anlamış değilim. Ha atıyorum 4 5 dakika 4000 devir üstü falan kesintisiz kullanmam gerek derseniz tamam derim ama iyi ayarlanmış bir lpg ayarı ile çok ta gerek yok
Yok Talat kardeşim 4-5 dk 4 bin devir çevirdiğim olmadı hiç.Dik rampalarda filan ne bileyim LPG sanki motor ömrünü azaltıyor diye bir kanı yerleşmiş durumda,yıkılmasıda zor ama bu forumdan edindiğim bilgilere göre de iyi bir ayar ile bu tip efsanelerden kurtulmaya başlıyoruz çok şükür.
4 aydır Mehmet Bey sorulara hiç cevap vermemiş.
Mehmet Bey merhaba, aracım 2015 1.33 Corolla. Yakıt tüketimi 7.5-8 litre arasında değişiyor. Bu sıralar LPG taktırmayı düşünüyorum. Daha önce hep dizel araç kullandığım için LPG olayına yabancıyım. Tasarruf olarak illa ki etkisi olur ama bazı sorularım olacak. Mesela bu araca montaj yapılırken, manifold deliniyor mu yoksa pipolu sistem dedikleri olay uygulanıyor? Araç zaten 100 beygir, LPG sonrası aşırı bir güç kaybı söz konusu olur mu? Kafama takılanlar bunlar. Cevabınız için teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba Mehmet Bey.Önceki aracıma (2008 avensis 1.6 VVTi) ilk defa siz BRC sıralı sistem montajı yapmıştınız. Sızdırmazlığı da sizin elemanlarla birlikte almıştık. O aracı yaklaşık 60-70 bin km / 4 yıl LPG ile kullandım. En ufak bir sorun yaşamadım. LPG fiyatına, benzin konforunda araç kullandım. Yani BRC den ve sizin işçiliğinizden çok memnun kalmıştım. (Periyodik bakımlarını aksatmadığımı ifade etmeliyim)O avensis gitti. Şu an 96 Corolla GLİ (otomatik) aracım var. Ve üzeride lovato marka eski sistem bir kit mevcut. Sıralı değil. Araç otomatik olduğu için ''D'' konumunda, ışıkta duruyorken devir 1000 RPM nin altına iniyor ve bazen de stop ediyor. ''N'' konumuna alınca devir eski haline geliyor. Ayrıca aşırı bir vuruntu söz konusu ve ben bu araca en az iki - üç yıl daha binmek durumundayım. Yine LPG li, ama sessiz, vuruntusuz, devir saatini dalgalandırmayan, sabahları çalışmama korkusu vermeyecek, kafamı ağrıtmayacak bir araç istiyorum.Şu durumda bu marka / model ve yaştaki bir araç için en uygun çözüm nedir?Bu yaştaki bir araca 2-3 bin liralık bir sistem montajı pahalı olmaz mı? Yukarıda saydığım asgari şartları sağlayacak daha uygun fiyatlı başka sistemler yok mu?Çıkma sistemler konusunda ne dersiniz? İyi markanın 'çakması' yerine ''çıkmasını'' tercih etmek daha doğru olur mu?Not: Yozgat'ta ikamet ediyorum. Montaj için uygun bir teklif olursa 1 saat içinde Çorum'a ulaşabilirim. Cebinizden aradığımda, fazla vaktinizi almamak adına sadece fiyat sorup kapatmıştım. Buradan daha detaylı sordum. Şayet cevap yazabilirseniz, benim durumumda olan başka arkadaşlara da bir faydamız olabilir diye düşünüyorum.532 178 07 48 den de görüşebiliriz.Selamlar...
Merhaba Mehmet Bey hoş geldiniz tekrar dyelim forumaBende 1.6 mds corolla var sistem ise obd li kit mtm genel olarak memnunum kitten sadece dip gaz yaptığımda 3000-4000 devir arasında anlık silkinme kütleme bişeyler oluyor.Yavaş basarsam gaza yapmadan geçiyor.Benzindede yapmıyor.Regülatörden olabileceğini düşünerek değiştik ama devam ediyor defaten kalibrasyon yapıldı kesilmedi.Ne dersiniz
Gürol Bey Merhaba ;Emme manifoltuna takılan gaz nipellerinin fotografını eklemeniz mümkün mü ? Geriden yapılan girişlerde bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Şayet burada bir sorun yoksa diğer adıma geçelim .Fotoğraf eklemeye çalışıyorum Mehmet Bey
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 09, 2016, 13:10:33Gürol Bey Merhaba ;Emme manifoltuna takılan gaz nipellerinin fotografını eklemeniz mümkün mü ? Geriden yapılan girişlerde bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Şayet burada bir sorun yoksa diğer adıma geçelim .Fotoğraf eklemeye çalışıyorum Mehmet Bey