0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Burak cok sagol
Mehmet ustam bir sorum daha olacak.2010 avensis aracimda zavoli kit var.ama obd siz modeli takmışlar zamaninda.aracimda p0420 katalitik kon.hatasi aliyorum.hangi ustaya sorsam obd li olmazsa olmaz lamba yakar diyorlar.ön tarafi obd li ile degiselim diyorlar.siz brc hariç aeb kit montaji yaptiniz mi hiç valvematic motorlara.yani bu araclarda obd olmazsa olmaz midir.
Merhaba mehmet beyBenim aracta lpg my 11 takili daha 2ay olmadiBit kac ariza vermisti daha onceden de buji degisiminden sonra duzeldi derkenSon zamanlarda lpg ecu Su besleme hatasi vermeye basladiAriza koduna bakamadim ama enjektor baglantilarini kontrol edin Sigorta baglantilarini kontrol edin gibi seyler yaziyorduBu gun yine yapti arizayi ustada ecu yu soktu fabrikaya gonderecegiz test edecekler dediYerine baska bit ecu takin dedim ama olmaz dedi!!!Ecu teste gidecek gelene kadarda lpg iptal edildi.Aku baglanti kablolarina bakmislardi daha onceden Yapacak bir sey kalmadi teste fonderecegiz dedi.Arac hic calismadan bile yarim kontak yaptigimizda yani veriyor arizayiAnllatabildim mi bilmiyorum amaDegerli yorumlarinizi bekliyorum.
Mahmut Hocam ;Ecü'nün besleme hatası verdiğini nasıl anladınız? Yani bunu my11 ecü'deki arıza tesbit sayfasından mı gördünüz? Ya da sizin arıza kodlarından bağımsız yaşadığınız teknik sorun nedir?
@MEHMET ÖZENÇ (12871) ustam aracımda atiker sistem takılı ama modeli nedir bilemiyorum fotoğraflarını yollasam anlayabilirmisiniz ?
Merhaba Mesut Bey ;Ecü ve anahtar fotoğraflarını göndermeniz yeterli.
Merhaba 2006 Corolla sol HB Otomatik araç aldık,biraz araştırdım sanırım LPG uyumlu bir model.. PRİNS ile BRC arasında kaldım, fakat daha önce 2004 yaris otomatik aracımızda 50bin km, BRC sorunsuz kullanmıştık yine BRC düşünüyorum, fiyat konusu biraz kafamı karıştırıyor, İzmir'de bir kaç firmayı aradım çok farklı fiyatlar var, mesela prins KEİHİN enjektör takarsak 2300 tl. dedi SİLVERLİNE enjektör kullanırsak 2000tl. olur dediler. BRC de böyle bir durum söz konusumu bir yer 1800tl. dedi diğeri 2000tl. BRC'de farklı enjektörler varmı yoksa serbest piyasanın olmasımı. (Hepsi peşin fiyatı) Not: Taktırmadan önce,boğaz kelebeği ve Maf sensörünü temizletmeyi, buji ve hava filtresini değiştirmeyi düşünüyorum, başka bir öneriniz varmı.Teşekkürler saygılar.