0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar Mehmet Bey. Bugün Manisa Alaşehirde corolla 1.33 life aracıma BRC montajı yaptırdım. fakat araca ilk bindiğimde çok şaşırdım. Lpg takıldıktan sonra komple enjektör sesini sürüş esnasında içeri veriyor. Sizce normal mi? İleriki zamanlarda düzelir mi?
Enjektör sesini içeriden duymanız çok ilginç ,Brc enjektörleri sesli çalışır ama o kadar da değil bence..
Mehmet bey lpg li araç su eksiltir sözü doğru mu eksiltirsede 10.000-kmde ne kadar eksiltir
Hocam kolay gelsin. 1-Valvematic motorlar icin tedbir amaclı vsr aktif edilse iyi olur mu? Evet ise ayarlar nasıl olmalı?2-sıcak motorda stop edince direkt lpg de çalısması icin hangi secenek secilmeli?3- Lpg ye geçiş sıcaklığı ne olmalıdır?4- Lpg ye geçis sıcaklıktan baska süreye bağlı mıdır?Teşekkür ederim?İyi çalışmalar
mazda 3 1.5 skyactive otomatik 2014 ve üstü araçlara lpg takılır mı acaba?
BRC yetkili donusum servislerinde yetki verilmeden once ustalar ayni standarda getirilemez mi? Insanlar Neden usta aramak zorunda kaliYor. Stadarda ulasamayana yetki verilmese olmaz mi?
Ford Focus 2010 Sedan arac aldik. Arac su anda 130binde. Bir ustaya gosterdik ve buna Atiker takamayiz BRC takmamiz lazim dedi. Baska bir usta Atiker Gold takilabilir, hic bir sorun olmaz dedi.Sizin yorumlarinizi okudum ve guven verdi, o yuzden size de sormak istiyorum. Hangisi uygun olur? Atiker Gold mu BRC mi?
2011 corollama yeni brc kit taktırdım. Benzin göstergesi hic azalmıyor. Bunun bir çözümü var mi acaba. hava soğuk ve sabahları epey bi benzinde gidiyorum.
Mehmet bey. Benzin göstergesinde 2 çizgi var. Yaklaşık 3 haftadır sabahları havalarında soğuk olmasından dolayı 3-4 km benzinde gidiyorum. Ama göstergede hic kıpırdama yok. Yıl bilgisayarında da gideceği km 0 gösteriyor.
Mehmet ustam 132 hp valvematik avensis zavoli lpg li.Ancak obd yok.Ayar problemim var.Sizden ricam 1.10 bar basınçta 2,2 mm nozzle yeterlimi.Yada şöyle sorayım siz hangi basınç değerinde kaç mm nozzle önerirsiniz.
videoyu izlemiştim başka forumda da vardı.Galiba aynı yerlere takılıyoruz murat bey siz ve ben :)Murat beyin nozüller 1,8 mm idi.Sizinki kaç mm.Ayarlarınız da birbirine çok yakın.Yarın lpg ustasıyla randevum var.Benim sorunum otomatik kal,ibrasyon yaptıktan sonra map değerleri çok düşük çıkıyor.+20-30 değer vererek enjektör sürelerini eşitliyorum.Buda zaten nözüller büyük demek değil mi?Usta küçük dedi yarın 2,4mm deneyecekmiş.