0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ben bile şuan Lpg taktırırsam bu işleri ne ara zaman bulup da yaptırabilirim onu düşünüyorum.
Toyotam artık Özençler güvencesi ile BRC ' li
Ankara'da Brc Mocan Otogaz tavsiye ederim.Özellikle Mocanda Aydın Ustayı öneririm. Gerek Mocan gerekse Özençlerde yapılan montajlarda sorun duymadım.En iyi işçilik ve yolda lpg ayarlama dahil yapan iyi kaliteli firmalardır.Ben 1.33 Toyota Corollama Mocanda montaj yaptırdım, benzinden fark yok ve gerek tüketim gerek çekiş çok iyi, uzun yolda 15 kuruş tüketimim var(6.8x2.22=15 krş.) Brc'den şaşmayın, parasının hakkını veren ve doğru ellerde yapılan montajda çok iyi bir kittir. Mehmet Bey'e ilgi ve alakası nedeniyle Toyota Forum adına teşekkür ederim. Saygılarımla....
peki cengiz bey balıkesir de bulunuyorum ve bursa ya da gitme imkanım var önerebileceğiniz bir servis var mı onlarla görüşşem? Fiyatlar nasıl şu an ?
Ben yol ayarını israrla istedim. Ciktik yola. Bastım gaza, bastım gaza. Usta ayarı çok iyi yapılacak birşey yok dedi. Brc otokalibrasyonu cok iyi. Memnunum brc den. Uzun yolda 36 lt lpg ile klima acik ve hiz sınırlarında 480 km gitti
Mehmet bey merhaba 2015 avensis 1.6 e.extra aldim. Servis 3000 tlye bbrc my11 takti. Disarda 1750+330+80=2160 tlye muayene sigorta(7500tlye kadar motor arizasi) takiyorlarmis. Disardan ne farkiniz var dedigimde servis garantisi var dediler. Dogru bir kararmi verdim bilmiyorum. 2. Husus ise araci acana kadar benzinlemi kullansam. Yoksa lpgye baslasam bir sikinti olurmu
merhabahangi şehir hangi servis belirtebilir misiniz?istanbulda sorduğum bir servis kapıdan sokmam dedi neredeyse.selamlar.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 10, 2015, 13:54:04merhaba mehmet bey,2014 auris 1.6 için brc ile prins arasında kalmış durumdayım. bir kaç sorum olacaktı. yanıtlarsanız sevinirim.1. genelde %40a yakın tasarruftan bahsediliyor. brc prins arasında bu oran fark ediyor mu?2. brc'nin 25.000e kadar lpg kaynaklı sorunlardaki garantisi uygulamada nasıldır? tecrübe eden var mı acaba. ayrıca prins için benzer bir sigorta mevcut mu?3. aracın garantisi devam ediyor. servis motor garantisi dışında sorun çıkarabilir mi? mesela geçen balatalar değişti garanti kapsamında. bunun gibi sorunlarda garantin iptal oldu diyebilirler mi?4. önceki mesajlarınızdan birinde brc ile prins arasındaki farkın kalite değil. prinsin üretici firma olmaması olduğunu söylemişsiniz. peki piyasadaki prinsin daha kaliteli olduğu yanılsaması nereden kaynaklanıyor olabilir.5. yine eski mesajlarınızda prins silverline modelini tavsiye etmediğinizi söylemişsiniz. Prins VSI2 Khein olanın daha iyi olduğunu yazmışsınız. fakat genelde benim araba için silverline tavsiye ediliyor. ısrar edip diğer modeli mi istemeliyim.6. son olarak brc ve prins için istanbulda hangi ustaları tavsiye edersiniz?zamanınız için teşekkür ederim. selamlar.