0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem Bey Merhaba ;Bu tip sorunlar aracı bilgisayarı bağladığınızda ortaya çıkmaz ki zaten araç sıcakken sorun yok , ustanızın sorunu bulması bu şartlarda zor. Aracınızdaki sorunun nedeni valflerin soğuk motorda açmaması ile ilgili . Muhtemelen bir kirlilik söz konusu , regılatörün üzerindeki valfi söktürün ve temizletin , sorununuz büyük ihtimal düzelecektir. Selamlar...
merhaba , benim şöyle bir sorum olacaktı, lpg enjektörlerinin açıklamalarında enjektörler için 3 ohm, 2.8 ohm, 2 ohm yada 1.9 ohm ve enjektör aralığı 1-3,5 mm yada 1-2.8 mm şeklinde ibareler yazıyor, prins te bu değer nedir, ne anlama gelir, değer yuksek mi düşük mü daha iyidir, ne yararı vardır, bu değerlerin en iyisi olduğunda yakıta bi katkısı yada daha uzun yol yapmamıza bi hayrı varmıdır ?
ben de bir konuda takıldım kaldım. yıllık 10000km civarı yol yapıyorum belki de bulmaz bile 10000i. ev iş arası yokuşlu ve dur kalklı sıkıntılı 5km'lik bir yol. lpg taktırmak benim için gerekli mi değil mi kararsızım. araba tam ısınana kadar yolun yarısına gelmiş oluyorum. lpg benim için kayda değer bir tasarruf sağlar mı? eğer gerçekten bu şartlarda %30-35 civarı kar sağlayacaksa taktıracağım ama bu kadar tasarruf edemeyeceksem arabama kıymak istemiyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var. taktır derseniz ayar otogaz evime yakın bir yerde gidip brc taktırırım.
Dizellerin tasarrufunu yakalamak hoşunuza gidicektir,Ben de aracımı severim onun için PRİNS TAKTIRDIM 2800 e..Önceki aracıma Brc takılmıştı o da iyiydi.
Merhaba Kerem Bey ;İki üründen hangisini tercih ederseniz edin kaliteli bir ürün tercih etmiş olacaksınız. Bu iki ürün kullandıkları enjektör tipi ile piyasadaki tüm ürünlerden ayrılır , sektörün en tepesine yerleşir. BRC gerek pistonlu enjektörleri , gerek ürün kalitesi gerek araca özel tesisatları gerek yaygın servis ağı gerekse satış sonrası hizmetleri ile sektörde lider konumdadır. Prinsin fiyatının yüksek olması ürün kalitesinin daha iyi olmasından ziyade prinsin üretici firma olmaması , ürünleri tedarikçi firmalardan temin etmesi ve de satış adetlerinin düşük olması ile açıklanabilir. BRC gerek dünyada gerekse Türkiye'de satış lideridir, tüm parçaları kendi bünyesinde ürettiği için üretim maliyeti çok daha düşüktür. Bulunduğunuz ilde işçiliği düzgün olan firma hangisi ise o servise BRC ya da prins taktırın sorun yaşamayacaksınız. Selamlar...
cevap için teşekkür ederim. peki anlatmış olduğum kullanım ve yol koşullarımda bana kayda değer bir tasarruf sağlar mı? kısa mesafeli yani 5kmlik bir yol gidip geliyorum her sabah ve akşam. motor ısınayım diyene kadar zaten yolun yarısı bitmiş oluyor. taktırmama değer mi sizce?
biraz pahalı geldi fiyat bana 1.6 valvetic motora silverline takılıyomuş prinsde onun fiyatıdada 2000-2200 arası bişey diye öğrendim siz neden o kadar verdiniz acaba ?
Mehmet bey şuanda BRC fiyatı nekadar.
Mehmet bey merhaba 2015 avensis 1.6 e.extra aldim. Servis 3000 tlye bbrc my11 takti. Disarda 1750+330+80=2160 tlye muayene sigorta(7500tlye kadar motor arizasi) takiyorlarmis. Disardan ne farkiniz var dedigimde servis garantisi var dediler. Dogru bir kararmi verdim bilmiyorum. 2. Husus ise araci acana kadar benzinlemi kullansam. Yoksa lpgye baslasam bir sikinti olurmu
Mehmet bey özelden bi sorum vardi , buradan mi yazmam gerekiyor konuya cevap veriyorsunuz yada telden mi arayayim bilemedim, donus yaparsan sevinirim Teşekkürler