0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki hocam,Aracın sessizliği,sorunsuzluğu ve performansı göz önüne alınırsa Brc'yi mi yoksa Tartarini'yi mi tavsiye edersiniz?
hocam araçta lpg takılı lft değeri %5 sft değeri -+%5-7 gibi sapıyor. bir sorun oluşturur mu?
hocam bi derdim var benim raç sıralı lpg li ama benzindeki gibi seri değil .hatta benzine oranla nerdeyse yarısı kadar bile hızlanmıyor.?
Mehmet kardeş eline sağlık.Brc bayisisiniz ama taktırdım atikeri ,hayırlısı bakalım.Selamlar
Mehmet bey kaç seferdir aracıma lpg ayarı yaptırıyorum ama bir türlü arıza lambasını yakmasını engelleyemediler. Araç sıcakken, yani belli bir seyirden sonra kısa süreli yakıt alma gibi bir durdurmadan sonra çalıştırdığımda arıza ışığını yakabiliyor. Aracımda atiker marka tüp takılı. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz. (Arıza kodunu okutturduğumda fakir karışım olarak çıkıyor) Özellikle bu son yaptırdığım ayardan sonra çekiş ve silkeleme problemide baş gösterdi.
bakalım bugün atikerin ana firmasına mail gönderdim ve problemi ve iki farklı servislerine yaptırdığım ayarların sonucunda hala problemimin çözülmediğini bildirdim. Onlardan ne cevap gelecek beni nereye yönlendirecekler merakla bekliyorum. Son yapılan ayarda dizüstü bilgisayar ile yol testide yaptı ama dediğim gibi daha da kötü oldu.