0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 Model 1.2 16V, Palio^ma çok kısa bir süre önce benden önceki sahibi Atiker Kit taktırmış. Sorum şu; Araç motor ısısı 80-90 olsa dahi ilk çalıştırma benzinle çalışıyor belli bir süre sonra, şamandıranın çıt sesi gelip Lpg ye geçiyor,motor sıcakken, illa ki benzinde çalışması şartmı?Klima kapalıyken rolanti stabil 900 lerde iken,klima açıldığında rolanti 1200-1800 arasında geziyor, bu normal mi, ayar eksilikği mi var?Tank tamamen boşaldıgında 27lt lpg aldı, lpg Tankı stepne de 32lt mi alıyor,tam bilmiyorum. Bu normal mi?Teşekkürler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese iyi günler 2010 model Verso aracıma 3 sene önce Tartarini marka LPG taktırdım 2 sene boyunca sorunsuz kullandığım LPG son bir yıldır motor arıza ışığını yakmak da buna bağlı olarak aracımda yokuş kalkış desteği ve ABS çalışmamakta. servise ve çeşitli LPG ustalarına defalarca gitmeme rağmen Aracımın Bu sorunun çözülemeyeceği ve aracımı motor ışığı yanık şekilde kullanmaya devam etmem gerektiği söylendi Eğer bu sorunun bir çözümü varsa ne yapmam gerektiğini paylaşabilirseniz çok sevinirim serviste aracın bilgisayara bağlandığında sorunun LPG fen kaynaklandığı söylendi servisteki Usta ya ne kadar para istersen iste yeter ki bu soru çöz dememe rağmen bu sorunun çözülemeyeceğini tarafıma iletti
MERHABA; 2015 MODEL TOYOTA COROLLA ADVANCE ARACIM VAR 8.356 KM YILDA 10.000-15.000 KM YAPIYORUM LPG KONUSUNDA İNCELEDİĞİMDE KAFAM ÇOK KARIŞTI. LPG MARKA OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ VE ZONGULDAKTA YAŞIYORUM BU ÇEVREYE YAKIN USTA ÖNEREBİLİRMİSİNİZ.
selam Mehmet abi aracım da BRC seguent32 en son çıkan kitten var . Takılalı 5 ay kadar oluyor . Geçen hafta Antalya - Ankara arası 1050 km yol yaptım yakıtım hayli iyi aracın çekişi de gayet iyi sorun yaşamadım . Fakat Antalya ya vardığımda aracın ilk çalışma süresinin uzadığını fark ettim örnek verecek olursam marş 3 tur çevirince çalışıyorsa şimdi 4-5 turda çalışıyor ama sonrasında sorun olmuyor .Taktırdığım yere durumu yol dönüşü sordum lpg ayarını motora zarar gelmemesi için hafif zengin bıraktıklarını uzun süre lpg de sabit gidildiğinde bu tür durum oluşabileceğini aracı 50-60 km benzinde kullanmamı sorunun düzeleceğini söyledi .Açıkçası durumu size de danışmak istedim .
Murat abi sıkıntı yok merak etme sagolsun Mocan Övünç abi benim bütün soru ve cevaplarıma sabırla dayanarak cevap veriyor yakında kendi gibi beni makine mühendisi yapacak bu gidişle . Durumu ince ince bana anlattı takıntı edilecek kesinlikle bir durum yok ben aracımın yakıtından çekişinden performansından her halinden memnunum . Sırf merak için Mehmet abiye yazmıştım akabinde Övünç abinin kafasını biraz daha şişirdim olay netleşti . Buradan reklam için söylemiyorum ama gerçekten Ankara da Lpg ve Brc için müşteri memnuniyeti odaklı sabırlı ve müşterisini bilgisi ile tatmin eden tek yer Mocan Otogaz Övünç Bey .
iyi günler, 2008 Auris otomatik atiker lpg takılı. ışıkta beklerden devir 300e kadar düşüp topluyor ama ayağımı frenden çekip gaza basacakken sarsma falan olmadan stop ediyor. bir iki kese kasislerde çok yavaşladığımdada aynı şekilde stop etmişti. çoğunda aracın stop ettiğini anlamıyorum bile. sorun neden kaynaklanıyor olabilir
.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 19, 2016, 11:46:06sorun devam ediyor, yardım lütfen