0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey.Emülatörlü sistemlerde gaz filtresi tarzı aparat var mıdır,nerededir,periyodik aralıklarla değişir mi temizlenir mi?Saygılar...
Merhaba ArkadaşlarArkadaşlar bana çok acil tecrübe ve bilgileriniz lazım,yardımcı olursanız çok sevinirim.Öncelikle 2004 model toyota corolla versoma lpg bağlatmak istiyorum hangi markayı tavsiye edersiniz,son güncel fiyatları nelerdir ve en önemlisi tavsiye edeceğiniz işciliğine ve tecrübelerine inandığınız bayi tavsiyesi istiyecektim.Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Herkese şimdiden çok teşekkür ederim...
arabayı ik çalıştırdıktan sonra lpg ye geçince su sesi gibi bi ses geliyor ama çok kısa bir süre normal mi bu lpg ile ilgilimi ? birde araç neden rölantisi bi aşağı bi yukarı hareket eder.. en son böle yaptığında regülatörü değiştirmişlerdi düzelmişti gaz ayarı yaptıktan sonra ısnana kadar rölanti dengesizleşiyor ??
Mevlüt Bey ;Çok afedersiniz benim hafızamın zayıflığındandır bu sebeble aracınızı ,aracınızın teknik özelliklerini aracınızda takılan lpg sistemini hatırlayamıyorum,bu sebeble yorum yapamıyorum.
aracım toyota corolla 2000 model 1.3 cc motor ... zavoli lpg var.... bi de gaz valfindeki filtreden bahs etmişsiniz bende hiç o filtrey dğiştirmediler ve regülatör biz kendimiz de temizleyebilirmiyiz anlatabilirmisin ?
Mehmet bey verdiğiniz bilgi için çok teşekkür edrim.Birde tasarrufum ne kadar olur.
Merhaba ;Soğutma suyu hattında hava varsa bundan dolayı o sesi yapabilir.Servisinize kontrol ettırın.Soğuk motorda Rolantıdeki düzensizliğin en önemli nedeni lpg enjektörlerinin doğru oranda gazı dozajlayamamasıdır.Lpg enjektorlerini de kontrol ettırmenızde fayda var...
Arkadaşlar merhaba. aracım corolla 2005 terra,brc sıralı lpg var.Normalde motor soğukken 1km 'de sıcakken hemen tüpe geçiyordu.bir süredir sıcakken geç geçmeye başladı.iki defa lpg servisine gittim bu seferde sıcakken hemen,soğukken 300m.de geçmeye başladı.motor sıcakken tüpe hemen geçmeme sorunu devam ediyor.Ayrıca bazende kendiliğinden benzine geçiyor.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. Hepinize saygılar...
Mehmet Bey Merhaba;Merhabalar;Aracınıza uygun urun BRC MY11 ve takılacak regulator 1.200 mbar lık genısus ve turuncu renkte enjektorlerdır.Urunun enjektorlerı ve regulatoru aracın HP sıne gore degısır.Sınıflandırma yapılırken ust lımıt esas alınır yanı 100 KW ya kadar araclar ıcın ayrı 140 KW ya kadar olan araclar ıcın ayrı urunler vardır.Sızın aracınıza yukarda yazdıgım urun takılacak.Adana'da Polat ve Akan otogaz var ; her ıkısı de benı tanır ;lutfen her ıkısı ıle gorusup selamlarımı ıletın.OMVL orta kalıte bır ıthal cıhazdır fakat bayı agının ve dıstırıbutor guvencesının yeterlı duzeyde olmadıgı ıcın uzgunum bu urunu tavsıye etmeyecegım.Aklınıza takılan tum soruları yazabılırsınız.Selamlar...Öncelikle payla?m?? olduïunuz deïerli bilgileriniz için te?ekkürler. 2005 model 1,6 110 Hp Toyota Avensis arabam?za lpg takt?rmak istiyoruz. Tabiki kullanacaï?m?z ürünün de i?çilik ve servis bak?m?ndan kaliteli olmas?n? istiyoruz. Adana da bize önerebileceïiniz bir BRC servisi varm?? MY10 takt?rmak istersek sistem ve diïer masraflar ne kadar tutacakt?r ? Geçen ay abim kendi arabas?na (Ford Focus HB 1,6) O.M.V.L marka sistem takt?rm?? ve çok memnun fakat Adana da yetkili servis bulunmad?ï?ndan ya da en az?ndan ben bulamad?m bu markay? dü?ünmüyorum (kendisi mersinde ya??yor). Bu marka hakk?nda ne dü?ünüyorsunuz.?imdiden te?ekkürler. ?yi çal??malar.