0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;Enjektor ayagını bugun kargoya verıyorum,selamlar...
Mehmet bey gönderdiğiniz parçayı aldım. Özel mesaj atmıştım ücreti ne kadar ve banka hesap numarası verin diye cevap yazmadınız. özelden bu bilgileri verirseniz sevinirim teşekkürler.
Mehmet bey selamlar, Aracımı bir ay önce aldım üzerinde KME marka lpg kiti mevcut, açmış olduğunuz konunun bütün sayfalarını okudum eğer gözümden kaçmadıysa size bu lpg kiti hakkında bir soru yöneltilmemiş, sanırım çok yaygın bir kullanıma sahip olmadığından kaynaklı. Eğer bilginiz dahilinde ise bu markanın performansı ve kalitesi hakkındaki kanaatlerinizi öğrenmek istiyorum. Servis ağı yaygın olmadığından Batmanda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
mehmet bey merhaba daha öncede sorunumu size yazmıştım enjektörleriniz arızalı demiştiniz.Dün akşam sorunum tekrarladı şöyle anlatayım rampa aşagı 5 vites araç kendi hızında gider vaziyette ortalama 90-100 km hızla giderken .lpg ye geçeli 1 km oldu olmadı araçta yarım depodan fazla lpg var .araba sanki lpg bitermiş gibi başladı silkelemeye araçtakiler yakıt mı bitiyor dediler bende yok dedim 10 saniye felan sürdü daha sonra kendi kendine düzeldi .Bu sorunu hafta aralıklarla yapıyor bazen hiç yapmıyor bazen de art arda yapıyor .Birde araç bazen çok rahat gidiyor bunu hissediyorum akıyor derecesinde bazende sanki gaza bastıkça biri aracı tutuyor gibi yapıyo .Bu durum olunca rolanti de araç titreyerek çalışıyor eksozdan bile garip ses geliyor.ama bu durum yoksa araç rolantide en ufak bir ses gelmiyor eksozdan hırıldama sesi gelmiyor.Taktırdıgım yeri aradım sizin söylediginiz anlattım getirin enjektörleri degiştirelim içiniz rahat etsin dediler .Mehmet affınıza sıgınarak bu arıza kesinlikle enjektör arızası degilmi .Acill cevabınızı bekliyorum ögleden sonra lpg servisine gidecek araç
Mehmet bey ben de size bir soru sormuştum ama sanırım gözden kaçırmışsınız. Benim sorum da cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşkkrü ederim...
İyi akşamlar Mehmet Bey...DAh öncede söylediğim yaklaşık 2 ay önce aracıma BRC MY10 kiti taktırım gayette memnunnum ama aracım su eksiltmeye başladı gaz takıldığından beri...Bugün gazı taktırdığım yere gittim ve iki tane t boruları değiştirdiler...Söylediklerine göre bu olay birkaç araçta daha olmuşi onlar da bu durumöu brc ye de bildirmişler...Bu kitte çıkan t borularının ağzı küçükmüş ve ne kadar sıksalarda su kaçağı olabiliyormuş...Herneyse daha geniş uçlu iki tane t borusu taktılar...ama gelin görün ki sorunum çözüldü mü hayır...Yine devam ediyor su azaltmaya...Sizce ne yapmalıyım?
Mehmet abi merhaba Senle görüştügümüz gibi enjektörleri ve 2,0 gaz uçlarını degiştirtim.Şu an 2-3 gündür aracı kullanıyorum.ilk geçişteki o ciddi silkelemeyi yapmadı .birde dikkatimi çekti aracın motor sesi azaldı artık pek bagırmıyor 2000 devir altı ani gazlardaki silkelemeler minimize olmuş. Enjektörler çok sessiz çalışıyor .Ama şu dikkatimi çekiyor yoldan mı yoksa araçtan mı bazen öyle güzel ivmeleniyor ki araç gaza bastıkça gidiyor bazende sanki basıyorum araç gitmyor gibi oluyor .Bende bu durumu anlam verebilmiş degilim.Dün sürekli 2 ile çıktıgım rampayı 3 vites çıktım zorlanmadan çıktı .Daha önceden 2 vitese düşmek zorunda kalıyordum. Şu anlık bir şikayetim yok umarım başka sorun çıkmaz.Yakıt durumu ise 228 km şehir içi yol kat ettim lpg fiyatı .shell : 2.12 24,52 litre gaz aldı .52 TL . 52 / 228 : 0,228 krş 24,52/228 = 0,1075 ( 100 km yakıt tüketimi )
Teşekkür ederim Mehmet bey uzun zamandır zorda kalmadıkça aygazdan almıyordum. Peki PB gaz da katkılı deniliyor onu almamalı mıyım veya önermediğiniz gazlar var mı?