Gönderen Konu: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi  (Okunma sayısı 693268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi
« Yanıtla #560 : Mart 24, 2011, 11:47:40 »
[quote author=Süleyman ?ÇTEN (17550) link=topic=22408.msg435918#msg435918
Merhaba;
Uysal Otogaz BRC bolge bayısıdır.Fırma sahıbı Omer Bey'e lutfen selamlarımı ıletınız gerekenı yapacaktır.Selamlar...

date=1300954038]
?yi günler Mehmet Bey,
Bende art?k lpg dönü?ümünü ciddi olarak dü?ünüyorum ve tercihim BRC olacak. Ben Antalya'da ikamet ediyorum, buradan tavsiye edebileceïiniz bir servis ya da usta varsa yard?mc? olur musunuz?
[/quote]
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #560 : Mart 24, 2011, 11:47:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #561 : Mart 24, 2011, 16:14:35 »
Merhaba;
Enjektor ayagını  bugun kargoya verıyorum,selamlar...

Mehmet bey gönderdiğiniz parçayı aldım. Özel mesaj atmıştım ücreti ne kadar ve banka hesap numarası verin diye cevap yazmadınız. özelden bu bilgileri verirseniz sevinirim teşekkürler.
1999 Corolla Terra 1.3 Special

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #562 : Mart 24, 2011, 16:37:06 »
Rica ederim ,hiç önemli değil.Umarım işinizi görür.Selamlar

Mehmet bey gönderdiğiniz parçayı aldım. Özel mesaj atmıştım ücreti ne kadar ve banka hesap numarası verin diye cevap yazmadınız. özelden bu bilgileri verirseniz sevinirim teşekkürler.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #563 : Mart 25, 2011, 10:49:11 »
Mehmet bey selamlar, Aracımı bir ay önce aldım üzerinde KME marka lpg kiti mevcut, açmış olduğunuz konunun bütün sayfalarını okudum eğer gözümden kaçmadıysa size bu lpg kiti hakkında bir soru yöneltilmemiş, sanırım çok yaygın bir kullanıma sahip olmadığından kaynaklı. Eğer bilginiz dahilinde ise bu markanın performansı ve kalitesi hakkındaki kanaatlerinizi öğrenmek istiyorum. Servis ağı yaygın olmadığından Batmanda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 925 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #564 : Mart 25, 2011, 11:07:33 »
mehmet bey merhaba daha öncede sorunumu size yazmıştım enjektörleriniz arızalı demiştiniz.Dün akşam sorunum tekrarladı şöyle anlatayım rampa aşagı 5 vites araç kendi hızında gider vaziyette ortalama 90-100 km hızla  giderken .lpg ye geçeli 1 km oldu olmadı araçta yarım depodan fazla lpg var .araba sanki lpg bitermiş gibi başladı silkelemeye araçtakiler yakıt mı bitiyor dediler bende yok dedim 10 saniye felan sürdü daha sonra kendi kendine düzeldi .Bu sorunu hafta aralıklarla yapıyor bazen hiç yapmıyor bazen de art arda yapıyor .Birde araç bazen çok rahat gidiyor bunu hissediyorum akıyor derecesinde bazende sanki gaza bastıkça biri aracı tutuyor gibi yapıyo .Bu durum olunca rolanti de araç titreyerek çalışıyor eksozdan bile garip ses geliyor.ama bu durum yoksa araç rolantide en ufak bir ses gelmiyor eksozdan hırıldama sesi gelmiyor.Taktırdıgım yeri aradım sizin söylediginiz anlattım getirin enjektörleri degiştirelim içiniz rahat etsin dediler .Mehmet affınıza sıgınarak bu arıza kesinlikle enjektör arızası degilmi .Acill cevabınızı bekliyorum ögleden sonra lpg servisine gidecek araç
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #565 : Mart 25, 2011, 12:16:02 »
Merhabalar ;

Benim düşüncem piyasada 4 sınıf ürün olduğu yönünde;
1)Alt sınıf ürünler
2)Orta sınıf ürünler
3)Üst sınıf ürünler
4)Yüksek kalitede ürünler

KME Polonya yazılımı olan waltek enjektör kullanılan orta sınıf bir ürün.Sizin de belirttiğiniz gibi servis ağı malesef çok zayıf.Orta sınıf ürünlerin tamamı bir birine benzer , aynı enjektör benzer yazılım kulanan bu ürünlerin fiyatı 1.000 tl civarındadır.Selamlar...

Mehmet bey selamlar, Aracımı bir ay önce aldım üzerinde KME marka lpg kiti mevcut, açmış olduğunuz konunun bütün sayfalarını okudum eğer gözümden kaçmadıysa size bu lpg kiti hakkında bir soru yöneltilmemiş, sanırım çok yaygın bir kullanıma sahip olmadığından kaynaklı. Eğer bilginiz dahilinde ise bu markanın performansı ve kalitesi hakkındaki kanaatlerinizi öğrenmek istiyorum. Servis ağı yaygın olmadığından Batmanda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #566 : Mart 25, 2011, 12:17:19 »
Merhaba ;

Detaylı telefon görüşmemiz neticesinde ortak bir karar olan lpg enjektörlerinin değişimi ve nozzle çaplarının uyumu konusunda hem fikiriz.Servisin yaptığı müdehale sonrası bakalım nasıl bir sonuç çıkacak? Sonucu burdan paylaşalım.Selamlar...

mehmet bey merhaba daha öncede sorunumu size yazmıştım enjektörleriniz arızalı demiştiniz.Dün akşam sorunum tekrarladı şöyle anlatayım rampa aşagı 5 vites araç kendi hızında gider vaziyette ortalama 90-100 km hızla  giderken .lpg ye geçeli 1 km oldu olmadı araçta yarım depodan fazla lpg var .araba sanki lpg bitermiş gibi başladı silkelemeye araçtakiler yakıt mı bitiyor dediler bende yok dedim 10 saniye felan sürdü daha sonra kendi kendine düzeldi .Bu sorunu hafta aralıklarla yapıyor bazen hiç yapmıyor bazen de art arda yapıyor .Birde araç bazen çok rahat gidiyor bunu hissediyorum akıyor derecesinde bazende sanki gaza bastıkça biri aracı tutuyor gibi yapıyo .Bu durum olunca rolanti de araç titreyerek çalışıyor eksozdan bile garip ses geliyor.ama bu durum yoksa araç rolantide en ufak bir ses gelmiyor eksozdan hırıldama sesi gelmiyor.Taktırdıgım yeri aradım sizin söylediginiz anlattım getirin enjektörleri degiştirelim içiniz rahat etsin dediler .Mehmet affınıza sıgınarak bu arıza kesinlikle enjektör arızası degilmi .Acill cevabınızı bekliyorum ögleden sonra lpg servisine gidecek araç
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #567 : Mart 25, 2011, 15:56:34 »
Mehmet abi enjektörler ve nozzle (2,0)parçaları sıfır olarak degiştirilmiş .Babamın tabiri ile herhangi bir sorun yok yılan gibi kayıyor araba dedi .Ustaya nozzle parçalarını kendisinin büyütmemesini orjinalini takmasını istedim .Kendisi bir fark olmadıgını söylesede olsun dedim sen genede fabrikasyon delinenden tak dedim .İnşallah bir daha sorun çıkarmaz diye ümit ediyorum .bakalım akşama kendim de deneyecegim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #568 : Mart 26, 2011, 00:29:00 »
Mehmet bey ben de size bir soru sormuştum ama sanırım gözden kaçırmışsınız. Benim sorum da cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşkkrü ederim...
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #569 : Mart 26, 2011, 22:20:57 »
İyi akşamlar Mehmet Bey...
DAh öncede söylediğim yaklaşık 2 ay önce aracıma BRC MY10 kiti taktırım gayette memnunnum ama aracım su eksiltmeye başladı gaz takıldığından beri...Bugün gazı taktırdığım yere gittim ve iki tane t boruları değiştirdiler...Söylediklerine göre bu olay birkaç araçta daha olmuşi onlar da bu durumöu brc  ye de bildirmişler...Bu kitte çıkan t borularının ağzı küçükmüş ve ne kadar sıksalarda su kaçağı olabiliyormuş...Herneyse daha geniş uçlu iki tane t borusu taktılar...ama gelin görün ki sorunum çözüldü mü hayır...Yine devam ediyor su azaltmaya...
Sizce ne yapmalıyım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #570 : Mart 28, 2011, 09:40:54 »
Merhaba Hayrullah Bey ;
Mesajınız gözümden kaçmış ,gecikme için kusura bakmayın.Katkılı Aygaz konusuna gelirsek ;
Aygaz katkılı otogazı piyasaya bir kaç yıl önce sürdüğünde  lpg filitrelerinde meydana gelen aşırı yağlanmayı AYGAZ'a bildirdim ,satış pazarlama bölge sorumlusu ile yaptığımız görüşmelerde katkının her hangi bir olumsuz özelliğinin olmadığını söyledi ,oysa katkılı gaz kullanan müşterilerimizin araçlarında dönem dönem sorunlar yaşamaktaydık hatta sırf katkılı gaz kullanan müşterilerimizin gaz filitrelerini Aygaz'a gönderdim  ve ODTÜ de gaz filitrelerinde yapılan incelemede her hangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadığına dair rapor geldi!!!

Son dönemde Aygaz katkılı otogazdan vazgeçti zaten artık bakım için servise gelen araçların filitrelerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmıyoruz
Katkılı otogaz'ın filitrelerde yağlama yaptığı bir gerçek fakat burda dikkatinizi çekmem gereken nokta AYGAZ'IN GÜNAH KEÇİSİ yapılmasıdır.
Araç çok yakar ,usta der ki abi katkılı kullanıyorsan yakar ...?
Araç tekler ,lpg sisteminin kalitesiz enjektörü bozulmuştur katkılı gazla alakası yoktur ama usta der ki abi katkılı mı kullanıyorsun ...? Enjektörü bozar!
Araba stop eder sonuç aynı...

LPG kitlerinin kusurunu bir dönem AYGAZ'a yüklediler bu piyasada AYGAZ'a yapılan haksız bir eleştiriydi.
Sonuçta AYGAZ katkılı gazı uzun süredir piyasaya sürmüyor ve şikayet de almıyoruz.Gönül rahatlığıyla güvenilir istasyonlardan istediğiniz gazı alınız.A gaz olmuş B gaz olmuş önemli değil; bu işin hilesi zaten istasyon sahiplerindedir.Selamlar...

Mehmet bey ben de size bir soru sormuştum ama sanırım gözden kaçırmışsınız. Benim sorum da cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşkkrü ederim...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #571 : Mart 28, 2011, 09:44:30 »
Merhaba ;

Servisinizin söyledikleri doğru ,bir dönem çapı daha küçük olan su T lerinde bu tip sorunlarla karşılaştık.Servisin yaptığı işlem de doğru ,peki hata nerde ? Su kaçağının olacağı başka bir yer yok ,tekrar servise gidip kontrol ettirmekte fayda var.Selamlar...

İyi akşamlar Mehmet Bey...
DAh öncede söylediğim yaklaşık 2 ay önce aracıma BRC MY10 kiti taktırım gayette memnunnum ama aracım su eksiltmeye başladı gaz takıldığından beri...Bugün gazı taktırdığım yere gittim ve iki tane t boruları değiştirdiler...Söylediklerine göre bu olay birkaç araçta daha olmuşi onlar da bu durumöu brc  ye de bildirmişler...Bu kitte çıkan t borularının ağzı küçükmüş ve ne kadar sıksalarda su kaçağı olabiliyormuş...Herneyse daha geniş uçlu iki tane t borusu taktılar...ama gelin görün ki sorunum çözüldü mü hayır...Yine devam ediyor su azaltmaya...
Sizce ne yapmalıyım?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #572 : Mart 28, 2011, 11:38:42 »
Mehmet abi merhaba

Senle görüştügümüz gibi enjektörleri ve 2,0 gaz uçlarını degiştirtim.Şu an 2-3 gündür aracı kullanıyorum.ilk geçişteki o ciddi silkelemeyi yapmadı .birde dikkatimi çekti aracın motor sesi azaldı artık pek bagırmıyor 2000 devir altı ani gazlardaki silkelemeler minimize olmuş. Enjektörler çok sessiz çalışıyor .Ama şu dikkatimi çekiyor yoldan mı yoksa araçtan mı bazen öyle güzel ivmeleniyor ki araç gaza bastıkça gidiyor bazende sanki basıyorum araç gitmyor gibi oluyor .Bende bu durumu anlam verebilmiş degilim.Dün sürekli 2 ile çıktıgım rampayı 3 vites çıktım zorlanmadan çıktı .Daha önceden 2 vitese düşmek zorunda kalıyordum. Şu anlık bir şikayetim yok umarım başka sorun çıkmaz.Yakıt durumu ise 228 km şehir içi yol kat ettim  lpg fiyatı .shell : 2.12  24,52 litre gaz aldı .52 TL .  52 / 228  : 0,228 krş   24,52/228 = 0,1075  ( 100 km yakıt tüketimi )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #573 : Mart 28, 2011, 12:18:24 »
Yücel Merhaba ;

Sorunun düzelmesine sevindim ,umarım tekrarlamaz.Selamlar...

Mehmet abi merhaba

Senle görüştügümüz gibi enjektörleri ve 2,0 gaz uçlarını degiştirtim.Şu an 2-3 gündür aracı kullanıyorum.ilk geçişteki o ciddi silkelemeyi yapmadı .birde dikkatimi çekti aracın motor sesi azaldı artık pek bagırmıyor 2000 devir altı ani gazlardaki silkelemeler minimize olmuş. Enjektörler çok sessiz çalışıyor .Ama şu dikkatimi çekiyor yoldan mı yoksa araçtan mı bazen öyle güzel ivmeleniyor ki araç gaza bastıkça gidiyor bazende sanki basıyorum araç gitmyor gibi oluyor .Bende bu durumu anlam verebilmiş degilim.Dün sürekli 2 ile çıktıgım rampayı 3 vites çıktım zorlanmadan çıktı .Daha önceden 2 vitese düşmek zorunda kalıyordum. Şu anlık bir şikayetim yok umarım başka sorun çıkmaz.Yakıt durumu ise 228 km şehir içi yol kat ettim  lpg fiyatı .shell : 2.12  24,52 litre gaz aldı .52 TL .  52 / 228  : 0,228 krş   24,52/228 = 0,1075  ( 100 km yakıt tüketimi )
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #574 : Mart 28, 2011, 22:59:11 »
Teşekkür ederim Mehmet bey uzun zamandır zorda kalmadıkça aygazdan almıyordum. Peki PB gaz da katkılı deniliyor onu almamalı mıyım veya önermediğiniz gazlar var mı?
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #575 : Mart 29, 2011, 13:25:13 »
Merhaba Mehmet Bey,
2005 model 1.6 avensis elegant kullanıyorum. 1.5 yıldır sıralı sistem tüp var üzerinde. Tüple 40.000 kilometre yaptım hiçbir sorun yaşamadım. 15 gün kadar önce LPG sisteminin bakımını yaptırdım, filtreler vs. değişti. Filtrelerden birisi özellikle çok kirlenmişti, filtre kutusunun içinde bile birikinti olmuştu. Onlar temizlendi, bilgisayardan ayarı kontrol edildi, düzgün çalıştığı için bir değişiklik yapılmadı. Son 10 gündür arac sabahları motor sogukken stop etmeye başladı. İlk çalıştırıyorum, devrin normale inmesini bekliyorum geri geri çıkıyorum, ileri vitese almak için debriyaja bastığımda devir iyice düşüyor ve stop ediyor. Aynı şekilde yolda giderken de stop olan bir yere geldiğimde aracı durduruyorum ve devir düşüyor motor stop ediyor. Araç 5-10 dk gittikten sonra sorun cıkmıyor. Dün 60.000 bakımı gelmişti onu yaptırdım. Serviste compression ölçüldü, değerler gayet normal çıktı. Servis subaplarda sorun olabileceğini söylemişti ama compression normal çıkınca ona da birşey diyemediler ama tüpten kaynaklı bir sorundur dediler. Bu sabah tüpü kapatıp benzinde denedim yine aynı sorun oldu. Bunun dışında sıklıklıla rölantide 700-900 arasında gidip geliyor. Bu konuda sizi önerdi forumdaki diğer arkadaşlar. Sorunun kaynağı hakkında görüşlerinizi almak isterim.
LPG kiti milano.
Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #576 : Mart 29, 2011, 13:45:03 »
Mehmet abinin yorumlarını dikkate alın. Benim size önerim rolanti ayarlayıcınızı temizletmeniz yönünde .Diger aracımdan biliyorum rolanti
ayarlayıcı zamanla karbon birikmesinden dolayı soguk motorda rolantide sallama stop etme gibi sorunlar yaratır rolanti ibresinin yukarı aşagı çıkıp indigini görürsünüz bu sorunun iki sebebi var rolanti sensörü ve maf sensörü bu iki parça hava yakıt karışımını yapan parçalardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #577 : Mart 29, 2011, 23:33:19 »
Mehmet bey merhaba .

Ben şahsen corolla kullanıyorum brc lpg mevcut ve 3 yıldır hiç sorunsuz kullanmaktayım, bayada menunum. fakat eşime aldıgımız  Audi A3 e de  yine aynı yerde brc taktırdım o aracada fakat bazı sorunlarımız var.

Aynı verimi bu araçta alamadık. Kadıköy brc de ismail usta var kendisine her konuda güveniyorum ve ılgı alakasından da çok memnun olmama rağmen aracımın sorunları cozulmedi.Bende gide gele baya brc hakkında usta olacak kadar olmasa bazı seyleri ogrendim. Sizinlede bu konularımı tartışmak istiyorum sonucta sizde brc bayisi snz. Şimdiden teşekkürler.

1. sorum
- Araç gaza geçişte stop ediyor du, ismail usta geçiş ısı sını yükseltsede ve my10 tipi yeni enjektör ler taksada bu sabah geçişlerindeki stop sorunum düzelmedi.Araç 1dk dan daha az sürede gaza geçtiğini ve ısı derecesının 45 oldugunuda bılgınıze sunmak isterim. Yalnız bana randevu verdi su ısı müşürü takacagından bahsetti sizce uygun mudur. Veya bunun hariçinde neler yapılabilir. Yukarıda yazdıgınız bır yazıda sürüş konfuru n dan bahsettiğinizi hatırlıyorum bu konu benim aracımı ilgilendiriyormu.

2. sorum

Benim araçım corolla km de 230-240 krş yakmasına karsın denemek için 1 haftalıgına eşim aracını aynı yolda hemen hemen aynı şartlarda kullanmama rağmen km de 280-300 krş arası değişmekte. 4-5 defa ayar yaptırdım bu oran hemen hemen hiç değişmedi. Aradaki bu fark ne sizce. İlk olarak otomatik ayar yapıyor map baglayıp sonrada yola cıkıyoruz ve sabıt hızda ani gaza basmamı soyleyerek ben gaz aralıklarını ayarladıgından bahsediyor bu sizin belirttiğiniz yol ayarımı oluyor yada yanlış yaptıgı birsey varsa bana soylerseniz ben kendisine uygun bir dille anlattır ve sizin önerilerinizi araça uygulanmasını saglarim. Kendisi beni kırmaz. Araçın nornal oranlara gelmesini eminim benden çok o istemektedir çünki oda ugraşmak istemez tabiki.

3. sorum

Seviye sensörü ara ara 4 ısık yanıp sönüyor ve bazende gaz 4 ısıkta uzun kalıp son çeykrek depoda anı den düşüyor tek ışık yanıp sönmeye başlıyor. Bununda bazı oranlarının değiştirdiğini görmeme ragmen pek faydası olmadı.

4. sorum
Araça gaz alırken deponun son dolum larında tankdan yüksek ses  geliyor ve ustamızın söylemine göre yuzde20 lik bos tank seviyesini ayrlamaya calstıgınan o sekılde ses cıkardıgından bahsedıyor fakat o ses benım aracımda olmuyor. Bazı fırmaların bu sesı kesmek ıcın şamandıralarda bazı oynamalar yapıldıgını fakat kendısının tafsıye etmedıgını ve bu uygulamayı yapmayacagını soyledı. Faydalı bır uygulama varsa sızce bu ses olayını cozebılırmıyız.

5. sorum

aracımım son hızlanması da tepkımede yavaşlama var vıtes gaz ayar aralıgını yukselttı fakat çok tatmin edici bir ayar olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #578 : Mart 30, 2011, 11:01:41 »
Yücel Bey çözümü anlatmış aslında .Aynı sorun benzinde de olduğı için sorunu lpg sisteminden ziyade lpg ve benzin işletim sistemine ait ortak parçalarda aramakta fayda var.Bence hava akış metreyi söktürüp sprey ile içindeki filim tabakasını temizletin.Hava akış metre hem havanın debisini hemde sıcaklığını ölçüp sisteme veri gönderir ve en belirgin ve etkili olduğu yer rolanti bölümüdür.Bence temizletin sorun düzelecektir.Selamlar...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #579 : Mart 30, 2011, 11:02:49 »
Merhaba ;

Tüm gaz markalarına eşit mesafedeyim :) Yurt çapında hizmet veren kaliteli istasyonlardan fiyatı en uygun olanını tercih ediniz.Selamlar...

Teşekkür ederim Mehmet bey uzun zamandır zorda kalmadıkça aygazdan almıyordum. Peki PB gaz da katkılı deniliyor onu almamalı mıyım veya önermediğiniz gazlar var mı?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ