0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet ustam aracım suzuki grand vitara. Ankarada kendim prins silverline montajı yaptırdım 10 bin km önce. Manifolda girilen yerlerden bir tanesi hafiften terleme yapmış gibi sanki dibine yağ akmış gibi duruyor. Halbuki gaz kaçağı yapılmıştı takıldığında ve bir şey yoktu. Acaba bu kaçak mıdır yoksa terleme mi yapıyor? Deliğin zamanla bollaşma ihtimali var mıdır? Eğer öyleyse dibine yapışkan sürüp kapatma gibi birşey yapılabilir mi?
Merhaba ;Fotoğrafta da görüldüğü üzere gaz girişleri geriden . Valvematik toyotalarda gaz girişleri geriden olduğunda bu tip bir tekleme şikayeti yaşanabiliyor. Daha yakın noktadan giriş yapılırsa faydası olacağı kanısındayım. Sizin için kendi servisimizde yapılan montaj fotoğraflarını paylaşıyorum. Selamlar...https://www.facebook.com/BRCOzenclerOtogaz/photos/?tab=album&album_id=493683154127481
Hocam bizim valvematic motorlarda kendi aracım olarak konuşursam. O plastik manifolt borusundan değil de manifolt plastiğinin karşısı motor blok kısmına takılmış enjektör ler. Burası doğru yer mi?
merhaba mehmet bey. bende 2015 otomatik corolla araç var. bu araca lpg taktırmak istiyorum. prins silverline düşünüyorum. prins iin teknomax modeli de olur dediler. brc de olur dediler . siz ne düşünüyorsunuz? ilginiz için teşekkürler.
Prinsin gerçek isminin hakkını veren modeli VSI2 serisi. Silvirline modelinin enjektörlerinin diger firmaların kullandıkları enjektörlere nazaran bir artısı yok. Teknomax ise tamamen piyasada rekabet amaçlı bir ürün. Ben olsam Brc taktırırdım. Birde lpg taktıracağınız yer çok önemli. Size tavsiyem Çorum Brc yada Ankara Mocan Brc den müşteri memnuniyeti bakımından şaşmamanız.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba mehmet bey bende BRC LPG taktırmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler olurdu mesela OBD li olsun veya pipo ile deldirmeden yaptır yağlama aparatı gibi tavsiyeleriniz neler olurdu bu arada aracım 2011 toyota verso 1.6 valvematic teşekkürler ilginize...
ben emre, öncelikle merhaba.konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. 2016 model 1,33 life corolla sahibiyim1000 km deyken landirenzo marka lpg sistemi taktırdım.ve çıktığım ilk uzun yolda aracım ses yapmaya başladı ama lpg denmi yoksa başka birşeyden mi emin olamadım kocaeli toyota bayiine gösterdim sağolsun çok ilgilendiler ama o an ses yapmadığı için bulamadılar, antalyada landirenzo bayiine gösterdim oda lpg den değil dedi ama ses hala oluyor,sürekli değil ara ara ama can sıkıcı.. lpg de giderken yapıyor benzinde yapıyor ,bende sesi videoya çekip linkini koydum bilgili ve ilgili arkadaşların tecrübelerini bekliyorum.benim tahminim lpg yakıt göstergesi bu sesin kaynağı ama usta yok deyince üstelemedim.video. Linki aşağıda//www.youtube.com/watch?v=8kb7WUHNLcI
Bu ses balatalardan geliyor LPG ile alakası yok. garantiden değişmesi gerekiyor serviste
Araç 2500 km de daha balatalardan olabilir mi yani bir yıpranma söz konusu değil mümkün mü bu
Merhaba Sarper Bey ;Toyota gurubunda BRC tavsiye ediyorum. BRC Sequent 32 OBD destekli bir üründür. Bu araçlarda gaz pipolu montajı tavsiye etmiyorum. Yağlama kitlerini tavsiye etmiyorum , faydasından ziyade zararı olabilecek bir üründür. Mesaj Birleştirildi: Haziran 20, 2016, 19:33:12
Rica ederim ,hiç önemli değil.Umarım işinizi görür.Selamlar
sarper bey herhangi bir bayiye gidin.Gaz sizdirmazlik kontrolu yapiliyor.herhangi bir sikayetiniz var ise o değerlendiriliyor.ama kalibrasyonunuz iyi ise karistirtmayin.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi