0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca mehmet bey yol ayarının mutlak yapılması gerektiğini söylüyorsunuz ama servislerde ustalar bundan bihaber hatta tam tersini savunuyorlar Allah aşkına toplantılarda 2 a bu basit bilgiyi ve eğitimi srv ustalarına veremiyorsa vay kj ne vay bişey demiyorum.
2014 advence multidrive s landirenzo yağlama li lpg sistemi son günlerde benzinden lpg ye geçtiği esnada aşırı bir silkeleme yapıyor. Ayar yaparak düzeltiler ancak 1 gün sonra yine aynı sorun başladı. Bu sorun neden olabilir.arac 1000 km de iken taktirdim suan 9000 km de . Endişe duymalimiyim? Mesaj Birleştirildi: Şubat 17, 2015, 15:26:29Map sensörü nu ve ısı sensörü nu değiştirip yazılımı guncellediler fakat sorun devam ediyor
Mehmet bey merhabalar,Aracımdaki Tomasetto T4 LPG sisteminde enjektörler açık diye arıza bazen görüyorum.Aklıma ilk yüksek devirde sürenin fazla uzun olabilecegi bu nedenlede sonraki LPG enjeksiyonu başlayana kadar henüz bu sürenin bitmeyerek enjektörün sürekli açık kalabilecegi geldi.Bilgisayarı bağladım ve değişik denemelerde aracı sürmeye bağladım,Yüksek devirde süre bindirmesi yoktu. (Veya anlık oldu yakalayamadım hedef olarak enjeksiyon süresini 6000d/d 18 ms i geçmemesi olarak belirledim.)Ancak rolantiye yakın bir anda LPG enjeksiyonu çok nadir kırmızı olup normale döndügünü gördüm.Bu olay oldugundada bu arızayı.veriyordu.Bunu görüncede acaba enjektör min açılma süresi çok uzun mu tanımlanmış diyerek ayarlara baktım,Min süre 2 ms idi, onu 0,5 ms yaptım.Ancak sorun hala devam ediyor.Aracın çalışması, gidişi, performansında en ufak sorun yok. Yakıtıda çok mantıklı.Sorunda sadece bilgisayar ile bağlandıgınızda gözüküyor.Bir yerde, önemsiz bir değer kaçırıyorum ama neresi çözemedim. Aslında sorunda değil.Ama çözme imkanı varsa çözmek isterim.Bu konuda fikriniz var mı?Teşekkür ederim.
Mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim. Evet benzinden lpg ye gecerken sorun var. 1. ihtimalde bahs ettiğiniz ayarlar konusunda yarın tekrar ayar yaptıracam. Servis bugün 2 kez ayarları kontrol edip sorun yok dedi. Ancak sarsıntı devam ediyor. Servis isterseniz yarın getirin enjektör ve ecu yu değiştirelim dedi. yaklaşık 5ay/8000 km bu sorun yoktu. Geçenlerde ısı sensoru bozuk diye değiştiriler sonrasında bu problem oluştu.
Merhaba. 2014 model 1.6 verso aracım var. Ankara'da ikamet ediyorum. LPG taktırmayı düşünüyorum. Hangi markayı öneriyorsunuz, tahmini maliyetleri nedir ve aracın garantisi bozulur mu?
Mehmet Bey, gaz nipeli dediğiniz manfoltu delme mi?(çünkü benim 1.33 corollama manifotu delerek taktılar.)Bir de yol bilgsayarındaki gidlecek mesafe sanki benzindeymiş gibi düşüyor.Bu durum nasıl düzelebilir.Teşekkürler ilginize
Cavit Bey Merhaba ;Tüm lpg sistemleri belirli bir hata oranı ile lpg kalibrasyonu yapar , kimi otokalibrasyon sonucunda hata oranı düşük olabilir kimi sistemde fazla olabilir , otokalibrasyon bitiminde bu nedenle usta araçla beraber yol ayarına çıkmalı varsa hata oranı düzeltmeli. Gerek yok demek işin kolayına kaçmak. Yol testi sonucunda 0 hata ile ayar yapılmış olur. Bununla ilgili birazdan detaylı bir yazı paylaşacağım. Selamlar...Mesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2015, 17:12:31Yunus Bey Merhaba ;Sıralı sistemlerde gaz basıncı azaldığında sistem otomatik olarak benzine geçecektir , yani araçlarınızdaki durum normal. Fakat bu geçişler depoda hala gaz varken ya da az da olsa geçmemesi gereken durumda yaşanıyorsa , lpgsisteminin ayarlar bölümünden minimum geçiş basınç değerinin kontrol edilmesi gerek , şayet bu değer 500 mbar ın üzerindeyse tekrar revize edilmelidir. Selamlar...
Mehmet bey tekrar merhaba. Daha önce yazılarınızda benzin pompasının bozulmaması için 1/4 oranında benzinin mutlaka bulundurulması gerektiğini ve bunun benzin pompasının soğutulması için gerekli olduğunu belirtmiştiniz. Aynı zamanda röle kullanımınında ani bir benzine geçiş durumunda tehlikeli olacağı için karşı olduğunuzu biliyorum. Başka bir internet sayfasında şu şekilde bir yorum okudum, size de danışmak istedim. Sayfada yazan bütün içeriği paylaşıp mesajı uzatmamak için link paylaşıyorum => http://lpgsorunlari.blogspot.com/2013/09/benzin-pompa-rolesi.htmlYukarıda ki mesajda bahsettiğiniz yazıyı paylaşmış mıydınız ?Saygılar.
Mehmet bey merhaba,2013 model 1.33 CVT benzinli yaris aracım için (13bin km) lpg araştırması yapıyorum.Yetkili servis BRC ve Lorenzo markaları ile anlaşmalı olduklarını söyledi. Aracı servise teslim edip servisten teslim alıyormuşuz.Fiyat olarak 2 bin Tl civarında dediler.LPG yi servis gözetiminde mi taktırmak zorundayız?Forumdan okuduğum kadarıyla BRC sisteminde ince ayar yapılamaması dezavantaj mıdır? Ayrıca şu an benzin tüketimim 6,5 lt/100 km. Yılda 15 bin km yapıyorum. LPG ile mantıklı bir avantaj sağlar mıyım, değer mi?Teşekkürler
@Alper Koç (29301) Yılda 15bin Km için gerek yok diye düşünüyorum zaten ekonomik bir araç. Lpg dönüşüm maliyetini ne kadar sürede amorti edeceksiniz onu hesaplayabilirsiniz.
Yılda 15000km ye LPG bence oldukça gerekli km başına 15 kuruş kar etseniz ortalama olarak 15000*0,15=2250TL bir yılda yapacağınız tasarruf budur.(Değerler tahminidir)