0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GDI motor o zman
bende susurlukluyum bursa arası yolum üzeri bir uğrarım problemim olduğunda
Regülatör su bağlantı hortumu çıkmış olabilir.Muhtemelen kalorifer de ondan ısıtmıyordur.Aracı bırakıp ciddi sorunlar açabilirsin dikkat edin derim eski aracımda benim başıma gelmişti hemen farkettim hortumu yerine takıp devam ettim..
Mustafa bey o şekilde 15 km kadar geldim valla. Motor bilgim olmadığım için soruyorum regülatör su bağlantı hortumu kolay bir yerde midir. gerçi akşam aracı BRC servise götürücem ama gitmeden bi bakmalı
Aracımız tüplü olmayınca hiç bu konuya bakmaz oldum ama maşallah baya ilerlemiş. İleri ki zamanlarda benim de sorularım artacak. Hatta birini sorayım. Tsi-Fsi-Gdi-D4 tipi motorlara lpg uyumu nasıl oldu önceden olmuyordu şu an durumlar nasıl sıkıntısız uyuyor mu özellikle Tsi'a ?
Denemeler var ama %100 uyumlu bir sistem yok hala. Uyumlu sayılabilcecek Vialle Lpdi var fakat o da 4000 TL dolaylarında bir fiyata sahip.
Benim araca taktırdım.Vvti motor gayet uyumlu ve sorunsuz...
Benzinde 0.57 lpg de ise 0.33. Şehir dışında daha denemedim.Benim araç 2.0 sürekli 4 çeker ve otomatik vites bu da tüketimi arttıran önemli faktörler.
mustafa bey konuyla alakam yok ama merak ettim araç hep mi 4 çeker 2.çeker modu yok mu (çok saçma bi soru olmuş olabilir kusura bakmayın )/quote] Benim araç sürekli 4 çeker,sonraki modellerde isteğe bağlı 4 çeker butonu var..Benim şahsi düşüncem sürekli 4 çeker olması daha iyi .