0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun abim, ben özborayı kötülemek için söylemiyorum karalamak istemem ama bilen biliyor. bende bandırmalıyım LPGyi epey araştırdım vs balıkesir merkezde EFE Otogaz var orada taktırdım şuandada şeytan kulağına hiçbir sorun yaşamadım... özborayada gelirsek eski arabamda wentgaz vardı, özbora servisidir yine, anahtarı bozuktu 2 ustanın söylediği LPG kiti yanlış takılmış sökülüp yeniden takılması gerekiyor!!! dondum kaldım öyleyse yapın madem garantisi devam ediyor daha taktıralı 6 ay oldu vs bugün olmaz daha sonra biz yapamayız vs vs kem küm...kemalpaşaya götürdüm orda yaptırmıştım.arızacılık sıfır bu olay üzerine benim gözümde bikaç arkadaşta benim gibi sorun yaşadı ardından gidilirmi???motor konusundada muharrem usta tek merkez...
Benim aracımda Zavoli sıralı otogaz var 4 sene önce takıldı yaklasık 60.000 km falan yapmışımdır . Bugüne kadar lpg sisteminden kaynaklı hiçbi sorun yaşamadım ancak bu ay aracda ani gaza bastığımda kendiliğinden benzine geçerek benzinde kalıyor , eskiden böyle bi srunum yoktu benzine geçse bile kendisi hemen gaza dönüyordu . Acaba regülatörün tıkanmış veya bozulmuş olma olanağı varmıdır ? yada bu arıza neden dolayı oluşur ?
Mustafa bey gösterge ışıklarımi komple gidiyor.gecen benimde ışıklar komple gitti baktim benzinde gidiyor kutup basi lpg bağlantısı gevşemiş sikinca düzeldi kontrol etmenizde fayda var.
@Cavit YORDAM (26016) bey aynen dediğiniz gibi ışıklar komple gidiyor aracın ne ile gittiğini anlamıyorum benzine geçiyor sanırım sonra sanki sallantıda geri geliyor
aynen orası özençler otogazdı sanırım ustayı konyalıydı falan
özençler mi?? nerede tam
Kendisi eğitimde galiba, LDİ montajı ile ilgili bir eğitim
hmm ldı şu turbolara takılan sistem galiba hadi bakalım hayırlısı
Hayır ix35 lerde olan motor için
Bursa / Mustafakemalpaşa nın sanayi girişinde