0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmir icin servis oneriniz var mi?
Aydin abi bende borovaliya gittim fena değiller.ilgili kibarlar.Turgutlu ya yakin hemende girişte pinarbasi mi ne orada ya hemen buluyorum.Ayline gerek kalmiyor.Ayline kalsak nereleri dolastiracak
Düzce hızel bana göre on numara
Araba garantide iken servise gitmiştim kapı kollarındaki boya atmasını söyledim garantiden değişim istiyorum dedim. Tamam dediler. Sonra ellerinde yokmuş sonra yine gelin verelim dediler. Ben zaten Boluda yetkili servis olmadığı için il değiştirip Düzceye geliyorum onu siz yollayın bir zahmet dedim. Sonra dediler ki bir sonraki bakıma değişim yapalım dediler. Aradan 1,5 yıl geçti sanırım. Aracı bakıma götüreyim dedim randevu alırken kapı kollarını hatırlattığımızda arabanın garantisi bitmiş dediler.Toyota merkezi durumu anlatıyorum kadın anlamıyor. Yazılı belgeniz var mı diyor. Benim sorumluluğum kağıt saklamak mı ki yazıp yapmadıkları muallak!Biraz tartıştık hatta sorun çözmek değil gibiydi derdi bende global siteye durumu anlatacağım.Bu olaydan sonra Toyota Yetkili servise gider miyim gitmem!tapatalk yaz kızım
Global siteden iş çıkmaz. Servise gidip, gözünüzü kapatın, Allah ne verdiyse , son viteste söyleyin. Olursa o vakit olur. Aman diyeyim , suç teşkil edecek söz ve davranışlara girmeyin, başınıza iş alırsınız.
Aracın kritik bir mekanik sorunu yoksa, genel bakım için özel servisin en kötüsü bile yetkili servisten iyidir benim için.Yağı daha kaliteli kullanıyorum, filtreleri kocaeli yapımı değil japon yapımı kullanıyorum, balata vs hepsini japon kullanıyorum.Serviste aracı görmüyorum, nasıl yapıldı görmemize izin verilmiyor, huzursuz oluyorum. Özel serviste başında çayımı içerken görüyorum herşeyi.Servise hiç karıştırmayan, servis bölümü bekleme bölümünden görünmeyen, yetkili servisleri sevmiyorum. Mesela Kayserideyken, Aksoy servis bölümü bekleme bölümünden görünür, aracı izleyebiliyordunuz, ve servisle her türlü ustayla görüşme şansım vardı. Ankarada öyle bir yetkili servis bulamadım. Dolayısıyla araç a6 yaşında, Yeni Dörtnal'da gayet iyi, kaliteli malzemeler kullanıyorlar. Her türlü şeffaf ve düzgün iş yapıyorlar.
30000 bakim kagidinda ayni servis on fren balatalarina 6 mm demis ve kullanilir demisti. Bu bakimda ölctum balatalar 5.5 mm yani yarim milimetre ile tehlike olusmus.)
Ben 4 balatayi 180 TL aldım mor balata daha sessiz filtreler keza öyle ucuz
pazartesi arayıp hesap sorayım mı? haksız mı çıkarım?
ufuk bey balataların kullanımı yapısına veya mm (kalınlığına mı) bağlıdır? yani 5.5 mm neden değiştirdiniz desem doğrumu yapmış olurum. yoksa balatalarının sertleşmiş v.b gibi bir şeyler diyebilirler mi?