0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün Auris benzinli aracımın 40.000 bakımını Ankara Yenidörtnal özel servisinde yaptırdım.Yapılan işlemlerden gerçekten çok memnun kaldım.Gerek kaliteli işçilikleri gerekse kullanılan malzeme kalitesi bakımından bence gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.40.000 bakım ücreti 240 TL oldu.Arka balatalar değiştiği için 80 TL de ayrıca ödedim.40.000 bakımda değişen parçalar; filtrelerin tamamı değişti.Motor yağı,fren hidroliği.Artık özel servisimi buldum,bundan sonra tüm bakımlarımı Yenidörtnal da yaptıracağım.
@ismail DEĞERLİ (13728) bey malzeme alıp gitsek bakımı yaparlar mı acaba?
Servis ismi isteyen arkadaslar profilimdeki ile en yakin olan servis. Ip ucu cok mu acik oldu :-P
kız Ereğli genç tüylüoğlu
2005 model Corolla 1.6 HB aracımın 50.000 bakımı gelmişti.1 hafta 10 gündür erteliyordum.Eskişehir Sarar'la görüştüm.Polen filtresi,yağ filtresi,motor yağı işçilik v.s 350 lira dediler.Hava filtresi 50.000 bakımında değişmiyormuş.Fiyat yüksek olunca Adapazarı Sandıkçı'yı aradım onlar aynı şeyleri 250 liraya yapacaklarını söylediler.Fiyat farkı garibime gitse de neticede yetkili servistir dedim randevu aldım gittim.Aracı aldılar,2,5-3 saat sonra aracım çıktı.Yıkamaya gönderdiler.Ben de yıkma yakınlarındayım görüyorum aracı.Üstünkörü su tuttular falan içini süpürmediler.Gittim yanlarına -niye süpürmediniz içini- diye.Abi süpürdük de iyi alınmamış(!) Halbuki gözümün önünde oluyor hadise.Neyse dedim Ramazan günü olur böyle şeyler.Aracı teslim ettiler iftara yetişeceğim hemen çıktım yola.O da ne Kapının kumaş döşemeli dirseğinde yağlı el ekesi.Adam Yağlı eliyle oradan tutmuş.Ya sabır çektim geldim.Ertesi gün bi baktım plaka düşmek üzere.Nasıl olmuş falan derken serviste plakalığı değiştiren canlının tampondaki plakalık ayağını eski plakalığı çıkarırken kopardığını fark ettim.Adam plakalık ayağını koparmış 3 yerden tamponu delmiş bir plakalığı tutturamamış daha doğrusu attığı akıllı vidayı sıkıştırmaya tenezzül bile etmemiş.İyice işkillendim.Yağ çubuğunu çektim asıl sürpriz oradaymış meğerse yağ eskisinden eksik gözüküyor.Yağ kartına baktım o da ne 5/30 yağ konuldu yazıyor! Faturayı çıkardım 10/40 yağ konuldu yazıyor.Ha asıl önemli olan o değil adamlar 1.6 motora 3.7 litre yağ koymuşlar.Tamam çok sıkıntı olmaz da bunun adı terbiyesizliktir.Eski servis faturalarını taradım hepsinde 4.5 litre yağ konulduğu yazıyor.Yetkili servis falan hikayeymiş anladık.