0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bulunduğunuz ilde o kadar iyi Toyota Özel Servisleri ve ustalar varken neden kendinizi yoruyorsunuz ?
adları neymiş o kadar iyi toyota özel servislerinin ve ustalarının?bu arada mecburiyetten gidiyoruz
Evet evet sende vardın. Nataş'da bir toplanma yapalım en iyisi ve Toyota Club NATAŞ çıkarması olur. Karşısı da hazır Optimum.
TOYOTA DUMANKAYA bayi araç satış anlamında seviyeleri yerlerde sürünüyor.Servisinde bir sıkıntı görmedim.
Ankara ALJ de 1000 ve 10.000 km bakımı diye ıkı bakım rutinini yaptırdım ama ne yaptılar anlamadım ıkısındede bekleme salonununda camekan karsısında bekledım gozumun onunde yaparlarmı diye ama arabanın serviste oldugunu gormedim bayinin altında bir bolum var kac araba alır bılmem nasıl bir donanım ve cihazlar var bılmem 10.000 bakımı ıtıbarıyle kendimi pastane randevusunda hissettim. showroom olarak tamam satıs temsilcileri olarak tamamda anahtarı verdıkten sonra yalnız kalıyorsunuz musterıler bile kendi halinde olmanın yalnızlıgında beklıyor benmi hiperaktif bir ruha sahibim ne arabayı ne markayı benimseyemedim yoksa Toyota yaklasımımı bu sekilde anlayamadım
Bende bakima verirken uzun yola cikacagimi frenlerin durumuna da bakilmasini istedim rutin kontrol ediyoruz dediler. Bakimdan ciktim. Iki gun sonra arka taraftan frene basinca ciklama geliyordu. Sanayide bi gostereyim dedim arka balatalar bitmis bisi yapmaya baslamis dedi. Dedim daha 200 km olmadi servisten cikali usta da kalayladi servisi. Isin ozu servislere hic guvenmiyorum.
Enes bey,Emrah bey,Servisleri paylaşırmısınız. Ona göre temkinli davranalım.