0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
istanbul içi tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı arkadaşlar? 80.000 bakım yaklaştı.
Bakımlarımı 40.000 km kadar Sonkar Yenibosna da yaptırmıştım. 50.000 bakımında nedendir bilinmez fahiş bir fiyat söyleyince, Kar plaza'ya gittim. Aynı bakımı hem çok daha uygun fiyata yaptırdım hem de ilgilerinden memnun kaldım. Son olarak 60 bin bakımında da Kar plazayı tercih ettim. Kampanya dahilinde olan intercooler değişimini de yaptılar. Eğer Avrupa yakasındaysanız Kar Plaza'yı tavsiye ederim.
merhaba arkadaslar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz en iyi toyota servisi hangisi?
Cagatay bey bahsettigimiz servis nerededir acaba, ben cekmekoy taraflarindayim.
Nataş'tan şimdiye kadar gayet memnunum... Bir yamuklarını görmedim daha... Öneririm...
Bir NATAŞ'cı daha. Arabayı oradan aldım ve 1000 km kontrolüne de oraya götürmüştüm Aralık ayında. Henüz söylemek için erken ama ilk izlenimlerim iyi. Hatta arabayı ilk aldığımda taktıkları cam filminde bir kaç küçük kabarcık vardı ve 1 ay kullanın geçmesse gelin bakalım demişlerdi. 1 ay sonra gittiğim de (05.01.2015) filmler yenilendi ve kabarcık yok şimdi. Ha bir de ocak ayında sürekli 3 günde bir yanan lastik sensörleri için gitmiştim ve arka sağ lastikden şüpheleniyorum demiştim. Meğer çivi girmiş lastiğe, çıkartıp çiviyi tamir edip lastiği verdiler arabayı ve para filan da almadılar. Bakalım ilerleyen km'ler de ki bakımlar da nasıl olur durum göreceğim. Ve benim elim mahkum Nataş'a gitmeye. Çünkü evim de iş yerim de çok yakın.
Beni de saydın mı?
ARKADAŞLAR BU TOYOTA GEDİZLER ŞUBESİ 30 NISAN DA KAPANIYORMUS ORDA CALISAN BI ARKADAS SOYLEDI CIKARIYORLARMIS HERKESİ VARMI BÖYLE BİR ŞEY ??
kocaeli kaya plazadan kimse okur mu bu yazdığımı bilmiyorum ama berbat bir servis sisteminiz ve, servis danışmanlarınız var. Adamların tavırları nasıl olsa bize muhtaçsınız eliniz mahkum tavırları içindeler. Az kaldı sizi toyota genel merkeze şikayet etmeme