0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazılanları okudukça korktum resmen Ankarada İstanbul yolundaki ALJ mi Eskisehir yolu EFE mi dersiniz ??Birde bu 10.000 bakımları ne kadar tutuyor ??
Zaten bende elim mahkum orada yaptıracağım 10 bin bakımını. Çünkü yakınım.
Arkadaşlar Eyüp'teki Toyota KAR servisine giden var mı veya hakkında bilgisi olan var mıdır.. Kampanya ile ilgili olarak oraya gitmeyi düşünüyorum. Daha sonra da ihtiyacımız olursa memnun kalırsam gidebilirim. Lokasyon olarak bana en yakın yer şu an..
Toyota Derindere, Zeytinburnu'ndaki servis kısmını tamamen kapattı arkadaşlar. Sadece 2.EL satış ve plaza hizmeti verecekler..Herhalde mekanik servis ve piyasadaki alternatifler (özel servisler) artınca, uğraşmaya değmez dediler ya da diğer iş daha karlı gibi geldi..Aklı başında hiç kimse garanti bitince servise araba götürmüyor zaten..
aracımı alırken kauçuk paspas, bagaj havuzu vs gibi 5 adet aksesuar eklemiştim, sağ olsun oradaki satışçı arkadaş ne konuştuysak sözleşmeye yazmıştı, böylece sonra çıkacabilecek sorunları önceden ortadan kaldırmış oldu. Bunu yapan yeri ifşa etmek bizler için daha iyi olurdu aslında, olur ya yolumuz düşerse o bayiiye ona göre daha titiz davranırdık.
Kumaş yani halı paspaslar arabanız da serili mi? Ve eğer seriliyse üzerinde kauçuk paspaslar mı var? Bana da kauçuk paspas, bagaj havuzu ve park sensörü hediye ettiler. Halı paspaslar bej renk benim döşemeler de bej olduğundan. Halı paspasları zemine serdim. Sol taraf klipsli ve onu sabitledim. Diğer paspaslar da yapışkanlı olup yapıştı zemine. Üzerlerinde de sürücü tarafında COROLLA yazan kauçuk paspasları serdim. Benim de bazen kayma yapıyor çünkü halı paspas üzerine serdiğim için kauçuk paspası klips ile sabitleyemiyorum. Ama halıyı çıkartıp sadece kauçuk olanı sersem klips ile sabitleyebiliyorum. Paspasınızın sol olan tekinde arabanızın modeli yazıyor mu?
Öncelikle Selamlar,Nasıl başlasam bilemedim söze.Bundan 2-3 Ay önce X bayiden Toyota Auris 1.6 Advance Multidrive S araç aldım (almaz olaydım). Araçla ilgili bir sıkıntım yok çok şükür benim sıkıntım bayi ile ilgili (daha doğrusu 3 kuruşluk ürün için yapılan muamele ile ilgili).aracı alırken yapılan pazarlıkda kendilerinden orjinal kaucuk paspas ve bagaj havuzu talebinde bulundum kendileri tamam dediler ( sonra inkar ettiler ). Neyse aracı aldık tabi ilk kez 0 araç almanın verdiği heyecan ile işte paspasınız serildi buda bagaj havuzunuz denilip aracı anlattılar bize buraya kadar sıkıntı yok (gibi gözüksede).Biz araca bindik bir müddet sonra ben araca serilen paspasların sürekli kaydığını ve tutmadığını farkettim orj olmadığı hissi hasıl oldu. 1000 km bakıma gittiğimde arkadaşlar sağolsunlar teknik servis tarafında bir sıkıntınız varmı diye ilgilendiler dedim benim tek sıkıntım bu paspaslar ben bunu orjinal diye aldım sizden , arkadaş baktı abi dedi bunlar orjinal değil dedim nasıl olur yok abi dedi gel ben sana orjinalini gösteriyim bir baktım ki orj paspaslar gayet şık klipse oturacak şekilde tasarlanmış paspaslar. hemen çıkıp satış müdürüyle konuştum dedim bu nasıl iş ben sizden orjinal paspas istedim siz bana çakma paspas vermissiniz ( Tabiri caizse ). hemen dedi sözleşmenize bakıp size bilgi vericez.peki dedim ben bakıma geldim içerideyim neyse arkadaş geldi dedi beyefendi sizin sözleşmede orj paspas yazmıyor bizde size hediye olarak paspas vermişiz durum bundan ibaret.dedimki nasıl olur ben özellikle belirttim x bey sorun olmaz hallederiz dedi siz şimdi bunun sözleşmede yer almadığını söylüyorsunuz. yapabileceğimiz bir şey yok dediler. ürünün fiyatı 150 lira isterseniz servisimizden alabilirsiniz dediler.ne yapacağımı şaşırdım toyotaya yazdım dönen olmadı kimi kime şikayet edeceğimi bilemedim bunu yazmamın sebebi bu yazıyı okudukdan sonra 0 araç alacak arkadaşları bilgilendirmek olan oldu neticede bendede hata var ama tek hatam güvenmek oldu toyota markasına ilk kez 0 araç almanın verdiği acemlikti belkide demekki yanılmışız toyotaya güvenmekle herkesi kendiniz gibi bilmekle olmuyormuş bazı şeyler yada reklamlardaki gibi olmuyormuş onu anladım toyotanın bir paspas için düştüğü bu rezil durumu sizlerle paylaşmak istedimki belki okuyup görenler bundan sonra mağdur olmazlar.İnanın o paspasın verilmeyeceğini bilsem o gün aracı almaz çeker giderdim.onlar için bukadar değerliyse 1 paspas kusra bakmasınlar biz müşteriler içinde çok değerli olduğunu düşünüyorum.burada yapılanın sadece 1 paspas ile geçiştirilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.tabi siz ne düşünürsünüz bilemedimyanlış başlık altına yazdıysam kelime hatalarım olduysa kusra bakmayın kalın sağlıkcakla.