0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AVM lerin otoparklarında da hiç bir sorumluluk kabul edilmez diyor ama mahkeme karşısında her türlü sorumluluk onlarda.... Yani birilerinin birşey demesi yada yazması yasal durumlarda hiç bir şey ifade etmez zaten. Bu kadar gerilmemek lazım
Benim tanidigim mesut abi o adami dovmeye gitmistir
Mesut abii gelimmi yardıma iett ye binsem 30 dk da ordayım
Arkadaşlar Az önce Oktay abiyle görüştüm aynen öyle olmuş akşam akşam bir sürü sorun polis filan çağırmışlar plazaya
oncelikle degerli yorumlariniz icin hepinize tesekkur ederim,aracin manuelinde yag degisimi kendi yapabileceginiz bir bakim olarak gorunuyor yani ben istesem bu yagi disardada değiştiririm sadece servisten orjinal yag filtresi alirim kimsede karisamaz , yok garanti disi kalir da diyemezler mahkemede aracin kullanim klavuzunda yazan yaziyi hakime gosterdigimde direk ureticin bu hakki bana tanidigi ni zaten gorecek , ve ben hakli cikicam sonuctaACD ortaligi gerip ekşın yaratma len
Bu da ehliyet alana kadar atıp tutuyordu ehliyeti aldığı gün iett ye bineyim diyor
Abi ehliyeti aldık ama yakıt alamadık yahu İett de aylık akbilim var şanslıyım
şişli veya yakınlarında oturan arkadaşlara tavsiyem, avensis aracımı, maslakta oto sanayinde bir özel servise gittim ama malesef benim gibi parasını veren ve karşılığını isteyen birini memnun etmedi..yağı bile yanlış koymuşlar... daha sonra şişlideki uzmanlar isimli özel servise gittim şu an için problem yaşamadım..ama tavsiyem yedek parçayı araca takılırken muhakkak görmek de fayda var ...yok eğer servis müşterisinden rahatsız oluyorsa vede sorularınızdan sıkıldığını belli ediyorsa bir sorun var demektir. acele orayı terk edin..içinize sinen ve güven veren yere aracınızın bakımını yaptırmanız..çok önemli ...çünkü bedava yaptırmıyorsunuz ....babasının hayrına bu işi yapmıyorlar parasını veriyoruz değil mi...bedava yaptıralım demiyoruz...3 koyan ve 1 kazanan gerçek esnaf olan, servisi arıyoruz 1 koyan ve arkadan 3 kazanma heveslisi, fırsattan istifade amacı güden servisi kim neylesin.. işte bütün sorun..
Abi seninde derdin ne ya adam parasını bile teklif etti daha ne yapsın hangi yetkili veya özel servis bunu yapıyor?Benım aracımın garantisi bitsin ufuk abiye gideceğim.Orayı kullananların %99'u memnunsa %1'lik kesimde gitmeyi versin.Burda kımsenin ekmeğiyle oynamayalım.
Maslak sanayide bir tanemi özel Toyota servisi var?
Aynen öyle Ahmet abi