0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğru söylüyorsunuz da bu servisler ticari işletmeler. Para kazandıkları sürece varlıklarını sürdürebilirler. Elbette bizi kazıklasınlar demiyorum ama kendi yaptığınız ile servisten aldığınız hizmetin maliyeti mutlaka farklı olur. Yine söylüyorum işlerini doğru yaptıkları sürece bir miktar daha pahalı olmaları bence kabul edilebilir ama işini doğru yapmıyorsa hak etmiyor demektir.
12.11.2013 tarihinde aracım sanzıman yağı değişmesi için servise götürdüm ve araçın yağı değişmiş fakat difransiyelıne yağ konulmamış araç 16.11.2013 tarihinde şanzımandan kitledi yaklasık 3000 tl yakın masrafı cıktı toyota servisine gittim yapılanı kabullenmıyorlar ne yapabılırım yardımcı olurmusunuz... (araç 99 model otomatik toyota corolla terra 1.3 16 walve ) 80 km hızla giderken sol şeritte aracım gaz kesti ve işlek bir yoldaydım bir anda gaz kesince sağ şerite geçtim, geçtiğim gibi araç kıtledi kendini 80 km hızdan 0 km hıza düştüm ve araçtan indiğimde 10 metreye yakın yerde lastık izi vardı sol şeritte olsaydık hayat kaybına bile neden olabilirdi bu hata eğer bana yol göstericek biri varsa yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla iyi forumlar...
Mesut bey,İstanbulda ana merkeze mail atın, burda konuşulanları orda aynen anlatın, o Ahmet adlı arkadaş bakın nasıl kedi gibi size geri dönecek.Bir tane densizin yüzünden Toyota'dan soğumayın her tarafta bir tane çıkıyor bunlardan.
Arkadaşlar selam, az önce Toyota Dumankaya denen rezil yeri aradım, yağ filtresi ve hava filtresi fiyatını sordum, ayrıca kendim servisinizin önerdiği Mobil 1 yağı getiricem bunların değişim ücreti nekadar olur diye sordum ancak telefondaki tartışma nedenilyle fiyat bile alamadımKonuşmayı aktarayım izninizleBen : Merhabalar Toyota yaris 2012 şu plakalı aracım için yağ filtresi ve hava filtresi fiyatı aldım yedek parçadan, bende Mobil 1 yağımı kendim getiricem , bu parçaların değişim ücreti nekadar tutar ?Ahmet Şengün : Bakın beyfendi yağınızı kendiniz getirirseniz aracınızın garantisi sürmeyebilirBen : Nasıl Yani ? Neden peki ?Ahmet Şengün : Toyota bu şekilde garanti kapsamını kabul etmeyebilir, ben servis fişine , müşteri yağı kendi getirdi , sorumluluk bize ağit değildir yazarım ! Ben : Nasıl yani ! sizin böyle birşey yazmaya yetkiniz yok, ancak müşteri yağı kendi getirdi diye not düşebilirsiniz ! sorumluluk bize ağit değildir ne demek bunu yazamazsınız ! ! ! Ahmet Şengün : yazarım , yazarım , yazarım , peki oldu iyi günler .Ben : bakın ben daha konuşmamı bitirmedim, siz beni dinlemek zorundasınız konuşmam bitmeden telefonu kapatmaya çalışır gibi sözler sarf etmeyin , bu telefon kayıt altına alınıyormu ? sizin müşterilinize genel tavrınız bumu ? müşteri memnuniyeti anlayışınız bumu ? müşteri kaybetmeye mahkumsuznuz ! ben daha önceki bakımımı bursada yaptırdım onlarada yağımı dışardan götürdüm ama kesinlikle ne bu tarz bir yaklaşımda bulundular nede böyle bir not yazdılar servis fişine ! siz kendinizi akıllımı sayıyorsunuz ? Toyota genel merkeze mail atıcam adınız neydi ? Ahmet Şengün : adım ahmet şengün , istediğiniz yere mail atın , bittimi ? size iyi günler hey Rabbim sen bana sabır ver bunlar çakal takımı olmuş artık, beni tanıyanlar bilir toyota fanatiğiyimdir ancak ! bu olaydan sonra birdaha asla Toyota marka araç almam, bu toyotanın sucu değil diyeceğim ama demekki denetim yok, servis kalite kontrolü yok , müşteri memnuniyeti ile ilgili hiçbir yaptırımları yok, bunlar başına buyruk iş yapıyorlar keyiflerinin istediği gibi ve müşteriyide hiçe sayıyorlar
ne saçma birşey ya, nedemek sorumluluk bize ağit değildir diye not yazmakta neymiş çok öfkeliyim, yolumun üstündeler aslında birazdan çıkıp gidip bu vatandaşı bulup müdürünün yanına çağırtıp ordada konuşmasını istesem ne der acaba ? çok merak ediyorum
herkeze yorumları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim, Toyota İletişim Merkezi ni aradı 0212 354 0 354 ve şikayetimi bildirdim, servis çalışanının tavrından rahatsız olduğumu belirttim ve iletişim merkezindeki bayanda servis kağıdına böyle birşey yazamayacağını belirttine saçma birşey ya, nedemek sorumluluk bize ağit değildir diye not yazmakta neymiş çok öfkeliyim, yolumun üstündeler aslında birazdan çıkıp gidip bu vatandaşı bulup müdürünün yanına çağırtıp ordada konuşmasını istesem ne der acaba ? çok merak ediyorum
Ertan valla bu sinirle gidesim var önünden geçiyorumMehmet öfkemi kontrol edememkten korkuyorum çünkü normalde sinirli biriyimdir