0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlarla muhabbet ederken konu bir anda masada duran arabamın anahtarına geldi. Arkadaş olsa olsa 100 tldir dedi ben de 250-300 tl falandır dedim. iddialaştık sonra ben de kdz ereğli genç tüylüoğlunu aradım sordum 2012 aurise ikinci bir kumandalı yedek anahtarı ne kadar dedim karşımdaki beyfendi 950 tl dedi az kalsın bayılıyodum o gün bugündür anahtara arabadan fazla dikkat ediyorum mazallah bişey falan olur:)
bu anahtarsız çalıştırma sisteminin anahtarı ne kadarki
Yeni Toyota kullanıcılarının,anladığım kadarıyla servisler hakkında pek bir fikri yok.Burada Toyota Servislerini,başımızdan geçen olaylarla, iyi-kötü eleştiren yorumlarımızı yapalım...
çok saçma. Toyota bitti Toyota kazık attı. yeter ya forum inanılmaz saçma sapan konularla doldu. ilk kez birine böyle bir tepki veriyorum ama artık gerçekten foruma girip konu okumak istemez oldum. sizin küçük il dediğiniz yerdeki servis hatayı doğru düzgün tespit edememiş olabilir mi? sizi arayan müşteri hizmetleri acaba hiç mi geri dönüş yapmadı o servise. o servise tabiri caizse kızılmadı mı? yok canım Toyota bitmiştir Toyota'sı olan herkes aman ha dikkat edin araç dökülüyor yok servis kazıklıyor yok kalitesi şu ya da şu.. şurada şu paraya falan marka varken Toyota mı tövbe!! ben gerçekten sıkıldımnot: kesinlikle Toyota arıza yapmaz demiyorum insan yapımıdır elbet hata olur. ama sürekli bitmek bilmeyen mukayese ve karamalardan sıkıldım.şahsi fikrim: forum sanki müşteri şikayetlerini dinleyen merkez gibi oldu. yöneticilerimizin de bu durumdan rahatsız olduğunu düşünüyorum. sürekli böyle karamsar yazıların olduğu forumu takip etmek hoş olmasa gerek.
Benim şahsi kanaatim hani Toyota benim gözümde bitmiştir denecek kadar abartılacak bir olay değil bu sorun her markada olabilir .Belki sarsıntıdan veya anlık yanlış ölçümden kaynaklı bir hata kodu düşmüş olabilir bu her elektronik motor kontrollü araçta olur .Tabi Toyota sizin gözünüzde bittiyse satıp farklı markaları tercih etme en doğal hakkınız. Şahsi fikrim birçok markaya bindim Mercedes ten sonra keyif aldığım tek araç Toyota .Mercedes alacak kudretim olmadığından son 14 yıldır Toyota ya biniyorum.