0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu ana kadar genelde olumsuz eleştiriler yaptık. Küçük de olsa olumlu bir eleştiri yapayım. Geçen haftalarda servise direksiyon ara mili değişimi için gittiğimde aracım 2 saat kadar içeride kaldı. Neyse, aracın sorununu hallettiler ve aldım evime döndüm. Devam eden birkaç günün ardından aracımı yıkadım. Kaputu açtım motorun kapağını ve diğer kapakları silmek için. Motor koruma kapağı dışında aküyü ve diğer kısımları koruyan sert plastiklerin vidalar bende eksikti. Kimisi kırılmış kimisi kaybolmuştu. Uzun zamandır da takmadım. O iç kısımları temizlemek için sert plastikleri çekiyorum çekiyorum gelmiyor. Allah Allah dedim kendi kendime neden gelmiyor bunlar diye. Sonra dikkatlice bir baktım ki ne göreyim, servistekiler bütün vidaları takmışlar. Hay Allah dedim ayakta bir dakika öyle kalakaldım. Çünkü normalde böyle birşey yapmazlar ve yaparlarsa da parasını söke söle alırlardı. Çok şaşırdım o gün. Hala da şaşkınım. Neden şaşkınım ; çünkü aynı gün benim aracın altında birkaç sert plastiği tutturmak için hani şu 100 tanesi 5 liraya satılan plastik kelepçelerden takmışlardı. Beş tanesi için 13 lira fatura yazmızlardı. Yani 13 liraya heralde 250 tane alınır piyasadan. Bu motor plastiklerinin vidalarını nasıl bedavaya taktılar anlamış değilim.Belki unuttular faturalandırmayı, belki de bir güzellik yaptılar bilemiyorum. Ama ufak da olsa bende sempati oluştu bu durumda. Ya işte, kullanıcıların gönlünü almak birkaç vida kadar kolay aslında.
Hayra yormayın, unutmuşlardır, unutmuşlardır...
Yerinizde olsam aracınızı yapan teknisyeni öğrenir bizzat kendisine teşekkür ederdim, muhtemelen o teknisyen yapmış ve iş emrine yazmamıştır yoksa faturada görmeniz kaçınılmazdı
Cidden bu kadar kolay aslında Bu biraz da ticari ahlakla alakalı, acaba hangi servis öğrenebilir miyiz???
toyota bu konuda üçüncü dünya ülkeleri standartlarında ben 5 ay da bir yetkiliden zor cevap aldım oda olumsuz ama yeni aracım leon seata 1 mesaj yazdım 3 ayrı kişi aradı ertesi gün bir derdimi dinledi biri geryini yaptı diğeri memnuniyetimi sordu açıkçası toyota nın her halükarda arabamı datıyorum tavrı hiç hoş değil
Sizin kayıp stepne işi ne oldu Ali bey?Leon'dan Crafter'a Passat'tan A4'e kadar hem araçlardan hem de servis ve hizmetlerinden hepsinden memnundum(A4 ile devam ediyor memnuniyet).VW ile Mercedes arasında bir örnek verirsem eğer VW'den memnun kalmadığım bir olayı yazayım. 2010 yılının Kasım'ında İsuzu otobüsümüz için Mercedes Mengerler'den basamak halı tutucu klipsi almıştım.Toplamda ödediğim tutar 18€.İki ayda bir düzenli olarak bana dergi ve önemli gün ve haftalarda da tebrik mesajı gelir.Ama Doğuş grubuna baktığım zaman 1 A4,1 Leon 1 Crafet ve 1 Passat sıfır aldık.İkinci el olan diğer Audi'ler de hep Doğuş oto'da bakımları yapılırdı.Bir güne bir gün anket dışında hiç aranmadım.Çok önemli bir şey mi? Elbette hayır.Ama müşteriye küçük ama hoş jestlerdir bu tarz şeyler. Aklıma gelmişken geçen gün Toyota tarafından bir anket firması aradı beni.Yarım saat sonra müsait olurum tamam dediler hala arayan yok.Çok merak ettim acep ne soracaktılar
Arkadaşlar merhabalar, 20.000 bakımı için Bursa Akkoyunlu 440 Tl fiyat verirken,Balıkesir Toyota Plaza Altan 300-350 Tl fiyat verdi.İller arası bu denli fark normalmi?Teşekkürler
Çavdarlı yı aradınızmı? oradanda fiyat alın bence.
Arkadaşlar, 2012 Model Beyaz Corolla sahibiyim. Geçen hafta apartmanın otoparkında bir komşum aracıyla geri geri çıkarken çamurluğuma vurmuş.Kaza tutanağı tutup doğru Ankara Toyan Plazaya gittim. Çamurluk değişti. Ama bir de ne göreyim, Rengi %40 bile tutmamıştı. Hatalarını kabul ettiler. Çamurluk yeniden zımparalandı. Yeniden boya atıldı. Tekrar teslim almaya gittim ama rengi bu sefer %80 ancak tutmuştu.Mazeretleri yerin 2 kat altında işlemi gerçekleştirdikleri idi.Artık bişe demedim. Lanet ettim ve aldım geldim arabamı. Lütfen siz de yetkili servis diye aldanıp gitmeyin arkadaşlar.Ayrıca resmi yollu şikayet edebileceğim bir merci varsa söylerseniz sevinirim.İyi akşamlar.
arkadaşlarla muhabbet ederken konu bir anda masada duran arabamın anahtarına geldi. Arkadaş olsa olsa 100 tldir dedi ben de 250-300 tl falandır dedim. iddialaştık sonra ben de kdz ereğli genç tüylüoğlunu aradım sordum 2012 aurise ikinci bir kumandalı yedek anahtarı ne kadar dedim karşımdaki beyfendi 950 tl dedi az kalsın bayılıyodum o gün bugündür anahtara arabadan fazla dikkat ediyorum mazallah bişey falan olur:)