0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu olayı Toyota Müşteri Hizmetleri ile muhakkak konuşun.
Tekrar merhaba. Servislerle ilgili bir de şöyle bir alışkanlık veya hastalık seviyesinde bir uygulama var. Gittiğiniz her servis sizi ücretsiz reklam aracı gibi görüyor olsa gerek ki herkes eski çerçeveleri söküp kendi reklamı bulunan plaka çerçevelerini takıyor. Tabi sizin tamponunuz delik deşik oluyor. Çerçeveyi söktüğünüzde çok net farkediliyor.Orjinal vida yerleri olduğu gibi dururken (uğraşmak istemiyorlar sanırım) şarjlı matkabı rastgele sallamak daha kolay geliyor galiba. Bunları yaşadıkça ve gördükçe tecrübe ediyoruz maalesef. Naçizane tavsiyem reklamsız çerçeve ya da çerçevesiz plaka kullanmak (ben öyle yaptım) ve servise girişte değiştirilmemesini ayrıca vurgulamak. Görüşmek üzere hoşçakalın
Bu olayın yaşandığı servislerin isimleri genel merkeze iletin email ile ve ısrarla arayın. Ben bukadar ciddi olmayan sorunlar için bile irtibata geçiyorum gerçi müşteri hizmetleri benim arama fırsat vermeden sürekli geri dünüş yapıyorlar. Rapor ettiğim tüm konularda gelişmeleri muhakkak arayıp bildiriyorlar.
Bayağı devrik yazmışım pardon !
Arkadaşlar merhabalar, 20.000 bakımı için Bursa Akkoyunlu 440 Tl fiyat verirken,Balıkesir Toyota Plaza Altan 300-350 Tl fiyat verdi.İller arası bu denli fark normalmi?Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba.İzmir'de benim ve arkadaşımın Toyota marka araclarımız var.Başımıza gelen bir olayı anlatmak istiyorum.Arkadaşımın aracı 2009 model.ve uzatılmış garantisi var.Bu sebeple yetkili servise gştmesi gerekiyor.Bir cumartesi beraber Borovalı'ya gittik 30.000 km bakım için.Servis danışmanı bayan daha kayıt açarken bize başladı ekstra seyler çıkarmaya.motor temizlenmesi,enjektör temizlenmesi...falan filan... Aradan 1 saat geçti bize disk ve balatalarının değişmesi gerektiği ve bunun garantiye girmediğini söylediler.Balata'nın ve disk in arasına taş girdiğini ve disk cizildiği söylendi...tabiki çok yüksek maliyet çıktı ve yaptıramadık. Benim aracımı götürdüğüm Akdemir'den ayrılmış olan arkadaşlar var.Garaj Çınarlı.Özel Servis.aracı oraya götürdük.baktılar ve hiç birşey olmadığını belirttiler.Burda çalışan arkadaşlar da TOYOTA dan ayrılma...Özellikle Cem bey çok ilgilendi. Arkadaşımda bundan sonra bakım harici hiç bir şeyi yetkili serviste yaptırmamaya karar verdi..
Kemal bey İZMİR'de ben GARAJÇINARLI isminde bir servise gidiyorum... AKDEMİR'den ayrılan personeller varmış orada... Özellikle Cem Bey çok ilgili..tavsiye ederim..Yeri de yine Akdemir'e yakın. Çınarlı doğum hastanesinin yanında... Hatta web sayfası da www.garajcinarli.com. İncelemenizi tavsiye ederim.