0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ilk corolla aldıgımızda bakıma gırdıgınde adam bıze dedıkı yıl (2000)de abii 6 ayda bir bakıma gır yolda bırakmaz bu araba senı dedı. yıl 2007 2. bakıma gırdı baskı balata,akıs kafaları,fren balatarı, v.s.. degıstı ve en son bakımını tanıstıgım toyotacı bır ustaya yaptırdım.Ilk servıse goturdugumde Trıger kayısı degısmesı ıcın motor acıldıgında usta babamı cagırdı dedıkı '' Bu aracın krank mılının kafasında kama bolumunde bosluk var bu bsluk araca zarar verır dedı krank mılını bozar dedı)yıl 2007,bakıma gırdıgınde ustama dedım bu olayı actılar baktılar cok azcık bır bosluk var ve krank mılıne zarar verıcek bır calısma seklıde olmadıgını anlattı.Cıkması bıle 350 ytl sıfır ı ıse 800 ytl olan bu parcayı ıyıkı o zaman degısmemısım.Yoksa sımdı ıcıme otururdu.Ve servıs elemanı bana cıddı cevap vermıyo o bana 6 ayda bır bakıma gel derken cıddı degıl.bakım aracın ıhtıyacı oldugundan degıl o para kazanmak ıcın soyluyor bana bu yuzden servıs ı pek sevmem.
meraba arkadaşlar arabayı servise gösterdim ( 98 corolla xe ) sol sağ aks körükleri patlak sol sağ aks keçeleri yağ kaçırıyor değişim için 550 ytl istediler normalmi dışarıya yaptırayımmı yolsa orjinal olsun diye servisemi yaptırsam . ayrıca kartelin ön ve arkasında yağ kaçağı var sökülüp silikonlancakmış 150 ytl .lütfen beni aydınlatırsanız sevinirim
Kazalı araç sahiplerinden onarım tutarını tahsil edip, sigortadan paranın tahsili hususuna karışmayan tüm servisleri kınıyorum.
kaskonuzun anlaşmalı olduğu bir servise götürseydiniz aracınızı ya da götürdüzüğünüz servisle anlaşmalı bir sigorta şirketi ile yaptırsaydınız kaskonuzu onarım bedelini ödeyip sonra peşinde koşmak durumunda kalmazdınız Sizin durumunuzda servis görevini yapmış, sizin sigortadan para almanız onları ilgilendirmez tabi ki.