0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çorum Şamlıoğlu Toyota servisine götürüyorum ve çok da memnunum. Hatta geçenlerde ampul değiştirmeye gittim farın ampulünü 2,5 tl aldılar şaşırdım ben 25-30 bekliyordum:)) ama bazı bazı şeyleri değiştirmeye gittiğimde elimizde yok sonra gelince takalım demeleri tek kusurları bence...
şimdiye kadar hep Derindere ile çalışan ben, bayram öncesi on bin bakım için randevu ayarlayamadıklarından Ortaköy servisini tercih ettim. İyi de etmişim..Araçla gereğinden fazla ilgilendiler, normalde geçen yılki aracımın on bin bakımını Derindere 1 saatte yapmasına rağmen, bu sene on bin bakım için Ortaköy 2 saat kadar bir zaman harcadı..Telefonla aradıgımda hemen erken güne randevu da verdiler..İstanbulda'ki toyotacılara Ortaköy servisini tavsiye ederim..not:on bin bakım 220 TL tuttu.
Toyota servislerinin stok politikaları eskiden daha iyiydi galiba...Eskisini bilmiyorum ben 2007 de aldım ama sürekli istediğim parçada sorun yaşıyorum ama hallediliyor en azından.benim arkadaşımın başına peugeot da gelmiş kilidi değiştirmek istemiş fakat ellerinde yokmuş gelince değiştiririz demişler ama parayı peşin almışlar en azından bizde böyle birşey yok:)))
aracımı geçen salı servise bırakıp yetkilinin c.tesi günü teslim edeceğini belirttiği aracıma kaskonun 4 günlük ikame araç tahsisinin bitmesinden sonra, aracımın çıkışını yetiştiremeyip aynı zamanda beni ikame araçsız mağdur ederek aracımı bugün akşama yetiştirmeye çalışan TOYOTA TARABYA servisini kınıyorum... önceki hasar danışmanı muharrem beyin bayraktar grubuna(citroen) transfer oluşu iyi olmamış... citroeni de kınıyorum
Cümleten merhaba. Bu sabah arabayı çalıştırırken patt diye bir ses geldi.Daha sonra ikinci de çalıştı yanlız gaza basınca bazen yemiyodu. Toyota corolla 1995 xli lpg. Neden acaba yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.