0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+ sonsuz ﴾͡๏̯͡๏﴿
Hem de haddinden fazla ...2010 AVENSİS için servise götürdüm .220-230 TL dediler, Özel serviste 120 TL tuttu. Servis güler yüzlü, ama can yakıcı, özel servisin 2 katı maliyet tutuyor.
Hangi işlemler 120 TL tuttu? Sadece yağ ve hava filtresi değiştirildi galiba.
Yağ ve hava filtresi var 30 bin bakımda.Ayrıca Arka balatalar ve cant saplama vidaları (5 tane) değişti. 30 bin + balatalar ve 5 tane cant saplama vidaları ile birlikte toplam 250 TL tuttu.Serviste 30 bin bakımındaki yalnızca yağ ve hava filtresi değişimine 220- 230 istediler.
sırf bu servis bakımı çok kazık diye mercedes almıyorumgidip aynı fiyata avensis veya accord alıcam
şahin apaçi arabası
Aracımın bakımı için BOROVALI servisine götürdüm son derece kaliteli hizmet aldım arkadaşlar çok ilgili, güleryüzlü servise ailemle gitmeyi herzaman tercih ediyorum çünkü, çok güzel güleryüzlü insanlarla zaman geçiriyorum. Kendimi evimde gibi hissettiriyorlar. Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.
plaza kardelen tampondaki küçük bir çizik için 4 gün zaman istedi..ayrıca verdikleri fiyatta el yakıyor..
Arkadaşlar toyotaya şikayet mailimizi hangi adrese atıyoruz yardımcı olursanız sevinirim ...
Eren auto king benim tamponu pazartesi bıraktım çarşamba verdi normalde salı vereceklerdi bir aksilik çıktığı için çarşambaya sarktı üstelik tamponu söküp arabayı bana verdiler yani arabasız kalmadım eğer kaskon varsa mini onarımdan hiç ücret almadan yaparlar .Bide benim tamponda göçük delik ne ararsan vardı .Buyurun aşağıdaki linkteki formu doldurabilirsiniz . Ama tavsiyem müşteri hizmetlerini aramanız .http://www.toyota.com.tr/turkey-local/bize_ulasin.tmex
Yardımınız için teşekkürler ...
Evet öyle bir konu vardı ama sonrasını pek hatırlayamadım