0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muhittin bey birisi sarf malzemeli fiyat diğeri sarf malzemesiz fiyat vermiştir muhtemelen.
niye hocam garantiden sürücü koltuk kızağı ve direksiyonu değiştirdim fena mı oldu
Bu arada kampanya falan var mı servislerde bilgisi olan var mı??
denizlide arabayı boyatmayı düşünüyorum serviste ne diyorsunuz check hup için gittim arada boya için görüştük ön kaput alt yan iki parça arka farın yan kısmı ufak tefek rütuşlar 700 tl fiyat çektiler sizce nasıl ve denizli servisi tavsiye edermisiniz.
benimde sol ön kapı içi lastiği ve uzun kavgalar sonucu ön iki disk garantiden değiştiama 4 yıldır servise verdiğim bakım ücretleri ile 10 kere o diskleri değiştirir yinede kara geçerdimaynı bakımı özel servislerde 3/1 fiyatına yapıyorlarayrıca yeni araçlarda yaptıkları aman aman bir bakım da yok motor yağı ve filitresi değiştimi yeter gerisi hikayelastik basınçları kontrolü, gerekiyorsa tekerlek balansı, klima temizliği farların stopların aktif olup olmadığı gibi bakım unsurları kendimizin görebileceği ve dışarda çok ucuzyapılan hatta pek çoğunu kendimizin yapabileceği şeylertabi ki servislerde uzman ustalar, uygun ekipmanlar ile bakım daha iyi ama fiyatları çok yüksek450 bin liraya 20 bin bakımı çok fahiş bir fiyato 450 bini hak etmek için ne yapıyorlar sanki, zaten 20 binde araba daha yepyenisarf malzemesi olarak da sadece yağ koyuyorlar, balata falan gerekirse ayrıca parasını alıyorlarben şahsen periyodik bakımlara gitmekten vazgeçtimönceki 2004 corollamda sadece 10 binde bir yağ ve 20 binde bir yağfilitresi değiştirmiş, garantiyi yakmıştımama 5 yıl kullandım tık demedi valla , bakımlara dünyanın parasını ödeyecektim boşuna
40000 bakımına izmir tokullara gitcem indirim kampanyasını kaçırmıyım diye 38000 de araba ama 4 yıl bitti izlenimlerimi yazarım 360 kaba fiyat verdiler
Toyan' ın bana verdiği fiyattan 3000 tl daha fazlasını söyleyince bende toyan' dan aldım.
Az önce Toyan'dan aldım arabayı.20 bin km bakımını yaptırdım.Yağ filtresi değişmemiş.Peki neden ne?Toyota'nın elinde yedek parça yokmuş Kulaklarım inanamadı duyduklarına.Ve orjinal Denso yakıt filtresi için iş emrine "yan sanayi" diye not düşmüşler Şaşkınlar da ve hayretlerdeyim
Başka bir zaman bakımda yağ filtresi değişmesin deseniz aracınız garanti dışı kalır diye türlü masal anlatırlar.Size bildirmeleri gerekirdi bence, yağ filtresi elimizde kalmamış, şu zaman gelecek, kusura bakmayın, o zaman tekrar buyrun diye.
Şaşımakta haklısınız...
Yarin Toyota merkezi arayıp biraz şaşkınlık yaratayım Yağ filitresindeki kirli yağ ve bilumum kirler 5/30 yağıma karışmış durumda
Aynen sanki benimde ön takımda biraz ses geliyor gibi ama belkide bana öyle geliyor tam emin değilim bu arada arabanı nereye baktırıyorsun? Bende eyüp'e yakın oturuyorum?
Özcan, ciddi misin ya? Bu nasıl stok yönetimi böyle!