0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 2010 dizel ve kendim ıspartada ikamet ediyorum.İlk defa servise gideceğim ve aracımın 50000 bakımı geldi Ispartada servis olmadığı için ya antalya/bakırcılar yada konya/otojene gitmem gerekiyor.Sizce hangisine gitmeliyim?
eyüp yollarında yapılan asfaltlama çalışması sayesinde ön takımdan garip sesler gelmeye başladı. aracı rota soktum rot mili, z rot ve amortisör takozunun değişmesi gerektiğini söylediler. bilerek yetkili servisi aramadım (far konusunda çok sinirlenmiştim) babama rica ettim arayıp bir fiyat sorabilir misin diye aradı ve bu 3 parçaya 1.700 lira fiyat vermişler aksaraydan aynı parçaları 190 liraya aldım dün taktırdım ne ses var nede başka birşey. bu yetkili servislerin bu kadar fiyat abartmasının nedeni nedir acaba?
beyler 10.000 bakımını serviste yaptırdım 20.000 bakımı dışarda özel serviste yaptırdım..30.000 bakımını tekrar serviste yaptırsam garanti devam edermi..aracın (2011 avensis)deri direksiyonunda aşınmalar başladı belki değiştiriler die sordum..bu arada garantiden deri direksiyon değiştiren oldumu??
Evet öyle bir konu vardı ama sonrasını pek hatırlayamadım
Neymiiiişşşşş....Garanti hikaye imiiiişşşşş, Tuzak tuzaksırf pahalı servise mahkum etmek için
Corollamızda garanti kapsamında değişen tek şey vardı oda vites topuzunun krom kaplamasının ucu azcık kalkmaya başlamıştı onu değiştik daha şık birşi taktık
Evet aracım garantili telefonla 50000 bakımı için konya otojenden 210 ve antalya bakırcılardan 260 fiyat aldım.