0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota kadar müşteri mennuniyetine önem veren başka marka yok,Geçenlerde köşkdere otomotive gittim çok ilgili davrandılar.
bende aracımı yaklaşık 1.5ay önce bandırma altan plazadan satın aldım, çok ilgili ve güleryüzlülerdi, 2.el araç satın almama rağmen, o açıdan teşekkür ediyorum.Ama araçta olan bazı sorunlardan beni haberdar etmediler, aldığımda aracın cd çaları çalışmıyordu, ve teyp sökülüp takıldığı için tam yerine oturtulamamıştı. Arka cam su fıskiye motoru çalışmıyordu. Antenin alt muhafazası hasarlıydı. Bütün sorunlarımı sonradan uygun fiyatlara kendim hallettim.Bunun gibi ufak ama mide bulandıran, bir kaç ufak tefek sorun daha vardı. Sonuçta genel olarak aracın kondisyonu oldukça iyi, sorun yaratacak yürüründe, vs. inde hiç birşey yok. Ama aracı ekspertiz yapan servisin bu tür sorunlarıda ya kendi çözmesi yada bu konular hakkında en azından beni haberdar etmesi gerekirdi diye düşünüyorumTabi bu durumda, öncelikli kabahatli olarak kendimi görüyorum, aracı daha ciddi ekspertiz etmeliydim.
Eskişehir SARAR Toyota Servisi gerçekten de bırakın 5 puanı 10 puanı bile hakediyor. Genel olarak zaten Toyota'nın servisleri çok güzel ama SARAR Toyota bambaşka...Ha bu arada unutmadan en ince detaya bile dikkat eden birisiyim.
Teşekkür ederim Hakan bey bilgilendirme için.
beyler 10.000 bakımını serviste yaptırdım 20.000 bakımı dışarda özel serviste yaptırdım..30.000 bakımını tekrar serviste yaptırsam garanti devam edermi..aracın (2011 avensis)deri direksiyonunda aşınmalar başladı belki değiştiriler die sordum..bu arada garantiden deri direksiyon değiştiren oldumu??
Bakımı yetkili servis dışında yaptırmış olsanız dahi, motor veya mekanik aksamdan kaynaklanan bir durum olmadığı için direksiyonu değiştirmeleri gerekir diye düşünüyorum. Aşınma değişimi gerektirecek derecedeyse tabi ki.
Direksiyon derisinin yıpranmasından dolayı direksiyonu değiştirilen arkadaşlar vardı.