0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2009 model Corolla D-4D aracımda fren servosu (westenhouse) garanti extra aracılığıyla Edirne Toyota Kale Plaza da ücretsiz olarak değiştirildi. Aracımdan bir lastiğin hava kaçırması gibi bir ses geliyordu ve frene bastığımda ses kesiliyordu. Sesi duyduktan sonra aracı servise götürdüm. Bu yaşta bir araçta böyle bir problemle neredeyse hiç karşılaşmadıklarını ve fren servosunun değişmesi gerektiğini söylediler. Ardından parça değiştirildi. Toyotaya ve Kale Plazaya şükranlarımı sunuyorum.
toyota servis anlayışı (ve servis hızmeti) HONDA DAN KAT KAT ÜSTÜN
Sen birde Audi'ye ya da BMW'ye gitsen Kemal abi
yapma abi toyotayı kıyasladıgın markalara bak..KAzık yemek mecburi değil iken bmw ve audı de yontulmuş yaglı kazık elelerinde hazır beklliyorlar herhalde.
Ben Auris Dizel aracımı yaklaşık 1 ay önce İstanbul - Sonkar (yenibosna) otomotivden aldım.Satış öncesi vaadedilen herşey eksiksiz bir şekilde yerine getirildi. Satış sonrası bir kaç defa aranarak bir şikayetim olup olmadığını, araçla ilgili bir sorununuz varsa hemen çözebilecekleri..vs konusunda sürekli benimle irtibat halinde oldular. Ne kredi işlemleriyle ne de bir başka prosedürle uğraşmadım. Kendilerinden şu ana kadar gayet memnunum. Buradan teşekkürlerimi sunarım.
sıfır olunca öle.Sıkıntılar bir başlasın hele 3-5 yıllık olsun kimse dönüp bakmaz..Ama öncededn sabancının elindeyken daha iyi gibiydi müşteri memnuniyeti.
Tuncay kardeşim. Benim araç 15 senelik. O zaman beni yetkili servisin kapısından içeri almamaları gerek. Ben dün servisteydim. Serviste bakım gören tek efsane kasa benimki idi. Formenle ve atölye şefi ile aracın bakımlarını yüz yüze görüştüm. Benimle ilgi ve alakaları tamdı diyebilirim. Bence bahsettiğiniz durum servisten servise değişiklik gösterir. 230bin kmde aracımın bakımına (rot ayar, kelebek ve sensör temizliği, yağ ve filtre değişimi -yağ benden castrol edge 5w40- , silecek çifti, ön arka balata takımı değişimi, otomatik vites aydınlatma lambası, bunların yanında tüm rütin kontrolleride yapıldı.) 390tl verdim. Servisten çıktım sonra hava filtresi almadığım aklıma geldi gittim onada 40TL verdim. Bu arada servis hava filtremi temiz görmüş. Ancak bana pek temiz gelmedi. Birde servis benim ısrarım üzerine balataları değiştirdi. Bana 10bin daha gider dediler ancak ben balataları inceledim. Balataların bazı noktalarında daha fazla aşınma olduğunu gördüm 2mm kadar incelen yerler vardı. Diske zarar vermesinden korktuğumdan değiştirilmesini istedim. Yoksa 140tl ye çıkacaktım.
Merhaba,"Şanzıman ve hidrolik yağları değişmez" denen bir ülkede büyümüş insanların çocukları olarak, periyodik bakım için servise gittiğimizde bunlarında değişim zamanları geldiyse, servis tarafından araç sahiplerinin uyarılmaları gerekir.
abi düzelttim.3lt sanzuman yagı nasıl 75 tl olur abi yazım hatası 3 lt 25 tl ..Castrol 75/90 baskı balatamı değişirken aldım..