0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün aracımı rolanti düzensizliği nedeniyle yetkili toyota servisi akdemirin manisa şubesine götürdüm.aracı içeri aldılar biz göremiyoruz aracı tabi.boğaz kelebeği çok kurum bağlamış söküp temizledik dediler.birde rolantide titreme vardı onuda ayarladık dediler.40 lira tosladık.halbuki boğaz kelebeğini 3 gün önce kendim söküp güzelce gazyağı ile yıkamıştım.servise gitmemdeki amaç hani sensörlerde bir durum varsa arıza tespit cihazında tespit etsinler diye düşünmüştüm.birde servise gitmeden önce boğaz kelebeğine işaret koymuştum söküyorlarmı sökmüyorlarmı diye.sökmemişler bile yani sökmeden söktük deyip tertemiz olan boğaz kelebeğine kurum bağlamış deyip vatandaşın cebini aşındırıyorlar.vvti motorda rolanti ayarı zaten yok.ne yaparsan yap titriyor.ustayı görmeden kapıdaki kıza arızayı söylüyorsun o da gidip içeri söylüyor.40 liranın lafını etmiyorum parayı verirkende sorun etmedim zaten ama kazıklanmak paha biçilemez.bir daha yetkili servise gitmekmi asla asla asla.özel serviste en azından işi yaparken görüyorsun verdiğin para boşa gitmiyor.
valla ne desen haklısın Hakan kardeşim, benimde başıma geldi bunun gibi olaylar, sıfır aldığım aracı 40,000km bakımında servise götürdüğümde debriyaj bitmiş, değiştirelim dediler 900TL de fiyat çektiler ama aynı debriyajı ben daha 2 ay önce 130,000km de değiştirttim çok enteresan değilmi birde aracımda açık hava filtresi var ve buna rağmen filtre ücreti diye bir rakam görünce servis kağıdında deliye döndüm az daha başlarına yıkacaktım orayı, arabada Açık hava filtresi var performans tipi ama adamlar orjinal filtre parası yazmışlar
Pazartesi adana toyota onatca ya gittim ve aracın kullanım klavuzunu almak ıstedım,önce yarım saat beklettıler daha sonra kullanım kıtabı artık uretılmıyor yedek parca statusunden cıkarılmıs deyıp yolladılar beni.Sanayi bakanlığına şikayet etmeden önce diğer toyota bayine bir sorayım dedım(10 yıl yedek parca zorunlulugu),toyota mıçıyı telefonla aradım ,size 5 dakıka sonra döneceğiz dediler,2 dakika sonra arayıp carsamba sabahı kargoyla gelecek dediler ve gercektende carsamba sabaı geldi.Toyota onatçayı tavsıye etmıyorum arkadaslar,zaten sikayet mailide attım toyotaya.