0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yapmayın arkadaşlar özel servislerde de sanki direkt ustamı bakıyor....
[ tecrübeli ve dürüst çalışan bir özel servis bence çok daha mantıklı olur ,ama kesinlikle aracı iyi tanımalı ve markada tecrübeli olmalı, yetkili servisteki fiyatlar hem çok uçuk hemde araca kimin bakım yapacagını bilemiyorsunuz , siz araç yetkili serviste yapıldı diyorsunuz kendi kendinize , ama araç içeri girdikten sonra dün işe başlamış elemanın eline bırakıyorlar , gerisini siz düşünün ne kadar düzgün ve kaliteli bir iş olabilir birde okdar para ödeyeceksiniz ;
Toyota yetkili servislerinde çalışan bazı ustaların problem çözme algoritmaları
valla o janta 5200 lira verenin akli dengesinde sorun vardır.Evet apacık böyle derim.5,2000 lira ver elegant donanımını alırdı adam zaten.Bunlar dalga geciyorlar.Neymiş avrupadan geliyormuş.Avrupalı diğer jantların takımı 1,5000 tl zaten..Servis varya garanti ayagına iyi geçiriyor onu bunu bilmem.Araç eskidikçe iyice anlıyonuz japon atasözü.... giren şemsiye misali
Ali bey, Benim aracım 2010 dizel corolla.Servisten Dizel araç için takılmıyor diye söylediler Eğer sizin servis dizel için Crueis kontrol takıyorlar ise KM önemli değil sizin servise gelip Crueis kontrol taktıran çok olacaktır
Takılıp takılmadığını öğrenmek maksatlı araç şase numarası lazımmış bir kısmına takılıp bir kısmına takılmıyormuş size telefon numarasını vereyim 0412 251 21 21 -0412 251 35 45 (5) hat burdan servis bölümünü bağlatın Sercan beyle görüşünseniz araç şase numaranızı vermeniz halinde size kesin cevabı verecektir. Ayrıca buraya geleceğiniz kesinleşinse size cep numaramı vereyim öğlen oturup bir yemek yiyelim kolay gelsin (biraz geç oldu ama kusura bakmayın)
Merhaba,Bugün gedizlerden 2011 Yaris 1,4 D 4d aracımı teslim aldım. Kaskomu da onlara yaptırdım. Ama 1 park sensörü dahi takmadılar. Ticaretten hiç anlamıyorlar. Bir daha o bayiye gitmeyeceğim.
Burak, konuyu bu başlık altına taşıdım.
ne kadara aldınız belki çok indirim yapmış olabilirler