0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servis olacak ya (satar ken servis bakımlı) demek için belkide bu farkı onun için veriyoruz ayrıca crueis kontrol için genel servislerinden bilgi aldılar merkezden parça istenip takılabileceğini söylediler
Aracım 2007 Toyota Corolla 1,6 benzinli 2011-2010 modelere kolayca takıyorlar 2007 modellere gelince biraz ısrarcı olursanız takıyorlar ben toyota kardelene sordum baştan yok falan dediler (daha önceden talep olmadığından dolayı )biraz ısrarcı olunca genel servise sordular takılabileceği şeklinde telefon geldi getirin takalım dediler
antep toyota tiksindirdi... bugun gittim tek kelime ile rezil oldum... bakım yaptırmaya gittim 30 bin bakımı+ön balatalar 450tl tuttu. ayrıca aracımda bulunan dokunmatik navigasyonun ekranını kırdılar ve buraya geldiğinde böyle olabilir bile dediler. bukadar saygısızlık olmaz. müşteri memnuniyeti sıfır. ne sıfır eksi. navigasyonuma ne mi oldu. hiçbirşey biz size yenisi takarız bunu yaptırırz diyorlar. ne zaman 15-20 gün. kesin mi hayır. peki benim mağduriyetim e yaptırmayabilirizde diyor içlerinden birisi.gerçi çalışanlar çok iyidi ama başlarındaki sorumlu olan kişi delirtti. orası büyük bir şirketmiş ödermiş yaptırırmış ne zaman belli değil ama. onlara güvenecekmişim.bende diyorum ki ozaman bende servis ücretini siz navigasyonu temin edip taktıktan sonra ödeyeyim ded,m. olmazmıs o zaman arabamı veremezlermiş.dışarda bakım yaptırsan yarı fiyatına yaptırırsın biz garantili olsun diyoruz paramızla rezil oluyoruz. benim navigasyon dvd player orda kaldı.onun yerine çıkma bir teyp taktılar onunda radyosu çalışmıyor.bakalım kaç gün bekleyeceğiz umarım beni utandırırlarda onlar hakkında fikirlerim değişir. adıyamandan antepe gittim bakım yaptırıp gezecektik güye tüm günümüz rezil oldu...
Birşey soracağım ?Bu Türkiye ağındaki Toyota servislerin kaçı bireysel ve özmal Toyota olarak geçiyor.
Böyle bir durumda 155'ten bir ekip isteyip zatır tutturmanız gerekiyor.Bu çok çok sağlam bir seçenek."Dvd'mi yatırdığınız gün öderim paranızı " talebinizi ya yerine getirecektiler ya da bir zabıt tutulduğu için seve seve dvd'nizi yaptırcaktılar. Ozan bey Türkiye'de Toyota'ya ait her hangi bir servis bulunmuyor.Hepsi şahıs şirketlerine ait.Ama bunun planlaması,alt yapısı hazırlanıyor diye duydum.Ben şahsen VW ve Audi araçlarımızı Doğuş Otomotivin kendi servislerine götürüyorum.Yetkili şahıs servislerine götürmüyorum.Pekte tercih etmiyorum.Götürdüm mü hiç götürmedim ama distribütör'e ait bir servise götürmek psikolojik'te olsa daha güvenli geliyor bana.
Dizeller takılmıyor diye biliyırum ama gitiğimde s,z,n için sorarım
abi ister inan ister inanma 40 bindeyken sağ ön amortisörü garantiden değiştirdiler.oda kkendi garantisi değil garanti extradan değiştiler 4 yasındayken.aşlarına taş mı düştü ne oldu bilmem ama bende hala şaşırıyorum
abi muavin lazımmıı beleşe karnımı doyursan yeter.