0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yedek parça konusunda bilmeniz gerekn önemli bir konu var.yetkili servislerde takılan yedek parçaların üretimini yapan otomotiv firmaları değildir.Örnek olarak bir fren balatasını ele alalım 2005 model bir toyota avensis üzerinden çıkan ve orjinal diye tabir edilen parçanın markası bosch dur.servis de ön fren balatasının fiyatı 177 tl iken bosch kutusu içinde bu parça özel servisde 80 tl fazladan ödenen 97 tl sadece toyota logosuna verilmiş bir bedeldir.Bu örnekleri çoğaltmak mümkün.Burda önemli olan konusunda uzman marka üzerinde çalışan özel servisleri seçmekdir.
Hocam yanlış bilmiyorsam onlarında bir stok durumu var.Serviste yapılan işlemlerin hepsi kayıt altına alınıyor aracın şase bilgilerine işleniyor..Sİze fatura veriliyor..Ve bunlar yılsonunda kontrol ediliyor diye biliyorum.Yani Bir plaza istanbuldan 50 tane yağ filtresi istemiş sonra istek yapmamış.Sonra kayıtlarda 60 filtre takılmış gözükse sorun olur.Dediğinizi yapan servislerde olabilir.Oda artık kendi vicdanları.Sonuçta olmayacak iş yok
kesinlikle iş sizlerin marka konusuna dikkat eden özel servis bulmanızda bitiyor.ben buldum rahatladım artık.parça da sorun çıkarsa aynı servıs gıbı yardımcı da oluyorlar tekrardan değişim hususunda
selamlar herkese;geçenlerde arabayı eşim kullanırken, arkadan çarpmışlar. arka tamponda hasar var. Ankarada arabayı aldığım Reis'e götürdüm arabayı. Hasar servisi basit bir tampon tamiri için arabanın 7 gün serviste kalması gerektiğini söyledi. 1 gün eksper beklenecekmiş 4 gün tampon tamir edilecekmiş 2 gün de hafta sonu tatili giriyormuş. bir tampon tamiri nasıl 4 gün sürüyor onu anlamadım. sanayide anlaşmalı yerde yaptırsam daha mı iyi olur acaba görüşlerinizi bekliyorum.sevgilerimle
Reisi aradım Yaris alıcam diye bilgi aldım araç ve fiyatlar hakkında . bir kaç gün sonra Cuma günü tekrar aradım hangi renkler var elinizde diye bir beyfendi çıktı . Fiyat veremem pazartesi zam gelicek dedi. ben zaten fiyat konuştum gelicem pazartesiden önce dedim. bu akşam gelicek zam dedi fiyat veremem. Tamam dedim. Bende bir daha aramadım aracıda almadım. soğuttu adam beni Sanırım 2011 sene sonu kampanyasından çok araç satışı oldu tok lar.Eşim citroen c3 veya c4 alalım bana diyor şu an.
Satmak istemiyolar demekki. çokmu seviyolar toyotolarını acaba vermek istemiyorlar:)Toyanın sitesinde satış temsilcilerine direk mail atılabiliyor güzel bir sistem ama birde cevap verseler hoş olacak.
reis'in önünde yada bahçesinde bekleyen bir S500 görürseniz patron ta kendisidir...(anladınız siz beni)
şimdi Toyota satıyor diye illaki Toyota'yamı binmesi gerekiyor Volkan bey? Benim eski patron fiat bayinin sahibi ama 2011 5.30 ve X5'e biniyor :D şimdi bu Linea'yamı binsin yoksa Croma'yamı binsin
yok Özcan bey ondan demedim hani direk patrona söyleyin demek istedim. kendisi çok babacan adamdır bu olay kulağına giderse yeri göğü inletir kanımca
sen gene de orjinal toyota servisinde yaptır, onların servisinde sıra vardır, o tamponun yapılması bir gün alır, ama ondan önceki 3 gün araban serviste sıra bekler genelde...para sıkıntısı yoksa, kasko falan filan varsa serviste yaptır derim ben, ikame araç isteyebilirsin bu durumlarda...
Benim eski patron fiat bayinin sahibi ama 2011 5.30 ve X5'e biniyor