0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Servıste hava fıltresını kac tl den alıyorsunuz?
Nazım bu işte bir hata var istersen servisle konuşabilirim....Sana fiyat veren teknisyen değildir sanırım.Ha sen konunda kesinlikle haklısın ama servis müdürü aslınd a çok alakalı biri.Araştırmanı mutlaka yap ama tekrar söyleyim istersen servisle konuşurum bu güne kadar çözülemeyen bir sorun olmadı çünkü
Evet, bence de yetkili servis işçilikleri abartılı, ancak bu iş her yerde ve her sektörde aynıdır diye tahmin ediyorum. 5 yıl garanti desteği veren, hatta taktığı yedek parçaya 1 yıl garanti veren, yüzlerce adam çalıştırıp yenilikler için elemanlarını Japonyaya bilmem nereye eğitime yollayan, her yeni modele uygun diagnostik ekipman kullanan, aracınızı beklerken sıcak sıcak oturup gazete okuyup kahve içtiğiniz bir yetkili servisle, sanayideki ustanın atölyesinin aynı veya yakın işçilik almasını bekleyemezsiniz. Garanti, ikinci el değeri gibi şeylerden vazgeçemiyorsanız yapacak pek birşey yok. (Birkaç servis araştırıp en uygununa gitmekten başka) Diye düşünüyorum kızmayın bana:)))))
Umut bey günaydın,Dediğiniz gibi bunca eleman çalıştırıp onları yetiştirmek için Japoya'ya bile eğitime gönderiyorlarve bu işçilik maliyetini bir şekilde faturalara yansıtacaklar:) Birde aldıkları eğitimlerde kendilerini geliştirseler!! Aracım 2010 eco uygun olmadığı için cruise kontrol takılamaıyacağını söylediler. bu sitede bunun olabileceği bilgileri verildi ve ben bu konu ile ilgili şemalar ışığında bayiye bunun nasıl yapılamadığını tekrar soracağım:)http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/d4d'ye-hiz-sabitleyici-(cruise-control)-icin-toplu-mailfax-atalim-teklif/160/
İstisnalar kaideyi bozmaz tabi:) Sizin ordaki yetkili servisler cruise-control takabilecek ise ben Ankara'ya gelirim:)
Arkadaşlar araçlar ayın marka ve model olsa bile yetkili servislere arasındaki bakım fiyatları çok farklılık gösteriyor. Benim aracım 2010 Corolla Comfort 10.000 km bakımını yaptırmak için yetkili servisten fiyat ve randevu almak istedim. Fiyat 240 TL ve dolu oldukları için randevu veremiyecekleri bilgisini aldım. Bunun üzerine yolumun üzerindeki diğer servisten randevu alıp orada bakımını yaptırıp yola devam ettim. Vediğim para 200TL.(Tekrar aynı servise götürmeyi düşünüyorum. ) Tatil dönüşü başka bir servisten öğrendiğim kadarı ile aynı bakım 180-190TL.Bu konuda sizlerinde yaşadığı sorunlar var mı? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.
Kod: [Seç]Arkadaşlar araçlar ayın marka ve model olsa bile yetkili servislere arasındaki bakım fiyatları çok farklılık gösteriyor. Benim aracım 2010 Corolla Comfort 10.000 km bakımını yaptırmak için yetkili servisten fiyat ve randevu almak istedim. Fiyat 240 TL ve dolu oldukları için randevu veremiyecekleri bilgisini aldım. Bunun üzerine yolumun üzerindeki diğer servisten randevu alıp orada bakımını yaptırıp yola devam ettim. Vediğim para 200TL.(Tekrar aynı servise götürmeyi düşünüyorum. ) Tatil dönüşü başka bir servisten öğrendiğim kadarı ile aynı bakım 180-190TL.Bu konuda sizlerinde yaşadığı sorunlar var mı? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.Ben Corolla yı Eskişehir Toyota servisinde 175.00.-TL'ya yaptırdım.