0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yıllardır camry kullanıyorum (96 v-6) hiç sorun çıkarmadı ama geçenlerde bi şikayetle servise gittik.bize bazı problemlerin olduğundan bahsettiler.yakındığım konu fiyattt,fiyat değil baya fiyaattt,sırf motorun açılıp sorunun anlaşılması için 2.500tl istediler (ön tespit 180tl)buna işçiliği ve gereken parça maliyetini de eklersek 5-6 bin gibi bi rakam çıkıcak ortaya.ödeme kolaylığı konusunda da baya esnek bi koşul oluşturmalı toyota.tamam taksitlendirme yapıyor ama.az buz bişey değil.satsam daha iyi.gelde çık işin içinden.
erdinç bey ne yazikki o seslere alışmanız lazım hepsinde var..
Sayın Toyota Yetkililerine...Aracım 2011 Yeni Nesil Corolla 1.33 VVT-I ...Benim sizlere sorum şu olacak...yaklaşık 35000TL vererek aldığım "0 km " bir corollanın aldığım günden beri göstege paneli ve emniyet kemerinin bağlı bulunduğu dirsekler civarlarından asfaltta tıkırtılar gelmesi normal mi değil mi?...benim fikrim özellikle gösterge panelindeki veya direksiyon civarındaki bu ses normal değil... yakın zamanlarda yaşadığım şehirde bu aracın dizelini alan 2 arkadaşım benzer bir ses olmadığını belirttiler...mesafe uzak olduğu için servise gitmek için ilk 1000 km bakımını beklemek zorunda kaldım....servisteki ustamız sağolsun nezaket göstererek panelin dış kaplamasını söküp izolasyon malzemesi ile tıkırtıyı kesmeyi denedi ancak tıkırtı kesilmedi...100km mesafedeki ikamet ettiğim ilçeye (Burhaniye )kadar bu sesi dinledim....neden mi geri dönüp tekrar bakmalarını istemedim...çünkü servis yetkilisi bir arkadaşımız...plastik aksamlı bu tür araçlardan tıkırtı gelmesinin normal olduğunu kafama takmamam gerektiğini söyledi...kusura bakmayalım ama ben 14-15bin tl ye lada,dacia yada benzeri bir marka otomobil almadım...bu tür sorunları yaşamayacağımı düşündüğüm bir dünya markasını Toyotanın C segmentteki bir aracını Corollayı tercih ettim...sorum şu; 2011 model corollalarda bu ses normal mi yine kafama takmamamımı öneriyorsunuz....ben de ona göre hareket edeyim..hatta bana memnuniyetimi soran dostlarıma ve arkadaşlarıma bu tavsiyelerde bulunayım...ilginize teşekkürler yanıtınızı bekliyorum...
Sayın Çavuşoğlu bu istek ve siteminizi toyotaya yazın. Fakat umarım tatmin edici bir cevap alırsınız.
Toyota ana sayfada iletişim linkinden adresini alabilirsin. Aşağıya da yazdımmusteri.iliskileri@toyota.com.trBu arada Balıkesir merkez mi - ilçelerden biri mi ( Gönen de 12 yıl çalışmaştım. Öğretmen olarak. Gönen Endüstri meslek lisesi)
Servisler sadece para almayı biliyorlar....İş icraata gelince fossss
JAPON ARABALARININ TOYOTA HONDA NİSSAN MAZDA VS. SERVİSLERİ ÇOK PAHALI.HONDA ACCORDUM İÇİN ÖN FREN BALATASI SORDUM 236 TL FİYAT VERDİLER